tisdag, november 8

Den skyldige

Hårgrejset som alltid ligger i skåpet på lilltoan är borta. Mitt bästa hårgrejs. Det låg där igår. I morse var det borta.

Tonåringarna är inte hemma.
Maken har nästintill rakad skalle.
Sonen nekar och jag tror honom.
Återstår den där lilla vilda personen. Jag ska ta en snack med henne jag.

UPDATE: Hon ledde mig först upp till barnrummet och meddelade att burken låg under sängen. Ingenting där. Då visste hon plötsligt inte längre. Kommer jag någonsin att få återse mitt hårgrejs? Ja antagligen om typ tre år när jag städar på nåt mystiskt ställe...

UPDATE II: Efter diverse spekulationer blev sonen plötsligt kissnödig mitt i middagen. När han kom tillbaka hade han hittat mitt hårgrejs. Det låg bakom toaletten. Jo tjena. Men, jag tackade artigt och sa att vad bra nu kan jag vara fin i håret igen. 

2 kommentarer:

Men vad händer sen då - sa...

Jag kommer med fasa ihåg när dottern var i "den" åldern...
Hon envisades med att "passa" alla mina smycken jag ägde och hade. Det betydde att de bodde i allt ifrån dockhus till rosa väskor och i legolådan men knappast aldrig där jag själv lagt det från början.
Men roliga minnen blir det...
:-)

liten sa...

Hahaha, heja sonen! Förra veckan kom min 1 1/2 åring och tog mig i handen, sa något klokt men obegripligt och ledde mig till toaletten....där i låg stora systers balettdräkt....lillasyster sa Ojjshh. ;-)