tisdag, oktober 18

Både ock

Jag tror det kan vara så att jag börjar åka buss istället för att cykla till och från jobbet nu. Igår fick jag sladd, höll på att köra på ett rådjur i mörkret, tyckte mig åtminstone 300 gånger se mystiska skuggor, frös om fötterna, blåste bort lite. Och så vidare.

Å andra sidan. Jag går miste om den där härliga stunden helt för mig själv tidigt på morgonen och på eftermiddagen när jag kan fundera på vad som helst eller ingenting, jag får ingen varm dusch när jag kommer till jobbet (kunde jag i och för sig få, men det känns lite udda när man inte tränat), jag måste passa busstiderna (som ständigt tycks variera), jag missar den där naturliga motionen en dryg timme om dagen.

Jag tänker att det inte är långt till, säg April?

9 kommentarer:

Silje sa...

Et tips som kanskje gjør bussturen litt mer hyggelig, lydbok!

Selv sitter jeg og gapskratter til Tina Feys 'Bossypants' for tiden. Anbefales!

Linda K sa...

silje: tack för tips!

Katti sa...

Tar det en timma i vardera riktning eller totalt.

En sak jag undrat, hur gör du med kläder som måste strykas? Är det inte meckigt att släpa kläder varje dag?

/Undrar en som funderar på att börja cykla framöver

Linda K sa...

katti: ca 35 minuter i varje riktning. jag viker fint så håller det sig relativt skrynkelfritt. skor har jag ju på jobbet, cyklar med ryggsäck. inga problem att få med kläder!

Ellen sa...

Ja, det börjar kännas ruggigt nu. Jag satsar på oktober ut - men då har jag bara 10-15 minuters färd, och cyklar oftast i dagsljus. Nästan så man borde stå ut året runt...

Katti sa...

Tack. Funderar själv på att börja cykla nästa år. Som nybliven mamma är det svårt få in motion annars känns det som. Men det känns väldigt käckt att packa ryggsäck varje kväll, orka liksom. Plus att lite orolig gå runt och eftersvettas på jobbet.

Linda K sa...

ellen: ja 10 minuter klarar du ett tag till :)

katti: fast kläder ska man ju ändå plocka fram. och väska har du väl med dig? jag duschar på jobbet och är sen fräsch som en... jag vet inte vad :P

Katti sa...

Så du blir egentligen en morgonduschare iallafall :) (Minns ett gammalt rätt kul inlägg gällande kvälls eller morgonduschare..)

Linda K sa...

katti: ja eftersom jag är genomsvettig när jag kommer fram. annars ser jag inte vitsen :P