måndag, april 4

Helvetet?

Det finns saker jag inte förstår. Som Ullared. Vilket kan tyckas konstigt. För jag förstår Ikea. Man går dit av en anledning och kommer därifrån med flera. Man tycks på samma sätt närma sig Ullared, och komma ut en halv miljon pinaler rikare. Ändå fattar jag inte... gekås.

Jag ser på tv-programet ikväll. Folks bästa fynd är röda cd-spelare, likadana skinnjackor till honom och henne, en burk som det står kaffe på och illgröna bordsunderlägg... Fulla vagnar, jättefulla vagnar var man ser.

Nej, jag kommer aldrig att våga åka dit.

11 kommentarer:

AnnicaB sa...

GeKås ÄR helvetet, du har uppfattat det helt rätt. Har varit där en endaste gång. Det räcker bra så....

Vesnas vardag sa...

Vill heller aldrig åka. Har sett det förut, då när det började. och ett avsnitt chockade mig så starkt. En familj som semesterde där i närheten och hade sparat ihop runt 60000 kronor för att handla. Mannen hennes ville egentligen åka till Thailand...men frun ville inhandla årets skörd av kläder, hygien och annat...skit. Vilken fantastisk semester upplevelse...

Lotta sa...

Haha.... jag är uppvuxen i södern och vår- och höstresa till Ullared var ett stående inslag... i somras var jag där för första gången i vuxen ålder. Turbohandlade sommarkläder till ungarna, faktiskt inte så tokiga, kvalitet som tex HM o liknande... jag tycker det om inte annat är att betrakta som ett socialt experiment att åka dit:)

Cissi sa...

Älskar Ullared. Åker dit flera ggr per år. Bara priserna på brioleksakerna till mina små gör att resan lönar sig =). Sen så handlar jag också mest på HM och Gina så att handla kläder utan kända märken som är billiga passar mig. Våga dig in på bloggen deras iallafall http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/ och se en del av utbudet.

Anna sa...

nej herre, håll dig därifrån!
been there done that, aldrig mer. bara mest skräp och galna mänskor.
och då gilla jag ändå att handla.

hedgehog-sara sa...

som Primark i London tror jag. Där är det heller inte en njutning att handla. Men man gör det för priserna :)

Jag har aldrig varit i Ullared, så jag kan ju bara jämföra det jag sett på tv :)

Linda K sa...

alla: man tycks inte passera där oberörd, den saken är klar :D

Kicki sa...

Gekås är hur bra som helst! Barnkläderna är super! Jag har hört många säga som du och sedan ångrat sig när de väl varit där. Men behåll du gärna din syn på Gekås, det behövs inte fler kunder där ;).Ps. Jag var med 15 sekunder i dokusåpan från förra året ha ha. De haffade mig med full vagn. Och jag köpte inte en röd cd-spelare. Ps 2. Det finns många skitfula kläder och prylar OCKSÅ. Det gäller att plocka det fina. Älskart :)!

Linda K sa...

kicki: du låter som en ullared-expert, go girl! :D

Karin sa...

Det kan faktiskt vara trevligt. Och du, utanför själva Gekås finns flera andra butiker...bland annat en som säljer betydligt billigare märkesskor. Kanske vore något;-)

I can buy you sa...

karin: jag håller mig undan ;D