torsdag, september 10

Stackars stackars Pia

Men jag fattar inte. Hur kan man ha så totalt noll koll på sin ekonomi? Hur kan man fortsätta shoppa vilt för pengar man inte har? Hur kan man inte se att man bränner mer än man får in?

Att man sen dessutom handlar enbart skitsaker är ju helt fantastiskt. Och så tragiskt. Hon vill träffa en kille och skaffa hus, men sitter istället i en liten lägenhet med prydnadssaker upp över öronen. Stackars.

11 kommentarer:

Amanda i Ghettot sa...

Jag tittar på samma.. Och tycker det är så tragiskt, för hon verkar så gullig. Men verkar som det börjar gå lite bättre för henne nu. ;-)

Anonym sa...

För att det är ett missbruk likväl som alkohol, spel, droger, sex kan bli det. En alkis VET ju ofta att "man ska inte börja dagen med 4 öl, man blir sjuk och tillslut dör man" men han gör det ändå. Pengar kan funka likadant, eller spenderandet av dem. Man vet, men...

Petra sa...

Ja, stackars människa! Hon liksom levde kvar i barndomen med rosa saker, pippilotter, gulliga gosedjur och alla världens Disneyfilmer. Ett klassiskt, om än extremt, tröstbeteende.
Men det verkade faktiskt som om hon skärpte sig. Hon fixade iaf håret till det bättre :)

Linda K sa...

amanda: ja hon var ju världens raraste. hoppas det fortsätter åt rätt håll.

anonym: ja hon hade ju uppenbarligen en störning av nåt slag. men det verkade ju som att hon fick bukt med den snabbare och lättare än vad en alkoholist antagligen skulle få.

petra: heja pia säger vi! :D

peachgirl sa...

Ah jag grät nästan lite faktiskt...stackars kvinna. Det är ju uppenbart att nåt hänt som höll fast henne i 80-talets tonårsdrömmar/prylfixering/rosa fluff...Jag hoppas verkligen det går framåt nu, hon verkade ju driftig och himla go.

Linda K sa...

peachgirl: hoppas hon träffade nån på den där kryssningen!

mafo sa...

tyckte hon handlade fina saker jag...

vilken dröm att dammtorka den lägenheten =S

Linda K sa...

mafo: såg du nån banangunga? :D

Free Fashion Pia sa...

Haha, jag hoppade till lite av rubriken där, får kolla på reprisen då :-)

mafo sa...

Neej, det tänkte jag inte på! =(

Finns väl att se på Tv3 play kan man hoppas...

Linda K sa...

ffp: ;)

mafo: värd att se igen och igen och igen!