fredag, juli 10

Biff, sa Bill. Stek, sa Bull.

Hm, fortfarande molnigt. Och duggregn. Tänk om man tyckte att detta var det ultimata sommarvädret. Då vore saken biff. Tänk om man hade bokat en utomlandsresa till varmt land. Då vore saken biff. Tänk om det plötsligt blev tidernas värmebölja ända fram till oktober och det bara regnade ibland på nätterna. Då vore saken biff.

4 kommentarer:

Sofie sa...

Nästa helg får den minsann se till att vara fint väder i Sthlm för då kommer jag dit från Skåne. Tänkte höra i fall du har något tips på någon bra outlet att besöka på söndagen, har förstått att det finns en del. Ha en trevlig helg trots vädret.

Linda K sa...

sofie: välkmmen till sthlm! det är trevlig rea lite varstans i stan nu. PUB-huset vid hötorget har en massa kul märken till halva priset. sthlm quality outlet ligger en bit utanför stan, bredvid ikea i barkarby. jjag tror det går gratisbussar dit från gallerian i stan. där har dom ofta mycket fint. jag var där igår och fyndade! hoppas du får en trevlig vistelse :D

Sofie sa...

Tackar. Det var nog den i Barkaby jag tänkte på :-) Tänkte ta det på hemvägen, de andra dagarna tänkte vi mest slappa på stan. Det kanske lät som jag är helt "rea-galen" men man hör många i sthlm prata om dessa outleter så det är ju inte utan att man blir ju lite nyfiken..

Linda K sa...

sofie: ha ha, jag reagerade inte alls, shopaholic är mitt andra namn liksom. hoppas vädret blir roligare tills ni kommer! :)