tisdag, mars 24

Glad i hatten

Med åldern har jag kommit att vurma allt mer för hatt. Sommartid. Jag tänker att det är snyggt och lite franskt (?) att gå runt på stranden i baddräkt, hatt och stora solglasögon (jobbigt bara att jag får fram en bild på Paris Hilton när jag googlar...).

Jag har försökt mig på olika modeller. Inte riktigt varit tillfreds med någon. Eventuellt för att jag har ett stort huvud, kort hår och därför inte klär i hatt. Men skam den som ger sig. Jag har nu hittat den.


Jag vet, den ser inte mycket ut för världen. Men den är perfekt. Hatt i canvas från H&M. Den levererades i en stor kartong. Jag älskar denna hatt. Världen ska få veta det. Det är jag och hatten på en strand på Sicilien i sommar. 

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Tack för tips! Jag letar också hatt jämt och hittar ingen. Eller fel. Tror faktiskt att det är det korta håret. Ska spana in den här.

Livet just nu sa...

Exakt en sådan som jag letat efter! Har också stort huvud men det är inte bara det, jag vill ha just den skärmen/brättet.
Ska genast komma H&M, tack för tipset! :-)

Jessica E sa...

Snygg!! Förra året var det ju stekhett som tjej att ha en vit Al Capone hatt..Jag som alltid är efter kommer leta efter en sådan i år men nu gäller ju slokhattar a la sjuttiotal...

Unknown sa...

i will not: jag får känslan av att mitt huvud blir ännu större när inget hår syns. men den här hatten är så stor att mitt ansikte nästan inte heller syns :D

livet just nu: hoppas det finns några kvar! :)

jessica e: väldigt mycket sjuttiotal, snudd på tjatigt... :)