onsdag, maj 14

Hur tänkte bloggaren där?

Är jag stingslig när jag nu har synpunkter på andra, kända, bloggare? Må så vara. För jag tycker tre saker är "sådär" givande:

  1. När bloggaren har varit ute och rest är det kul att se bilder därifrån. I ett inlägg, eller kanske ett par om det har varit en lång och händelserik resa. Men att bloggaren flera veckor efter resan fortsätter att posta bilder från den tycker jag känns som att dra ut på det hela. Segt. 
  2. När bloggaren lägger ut en dagens som är flera dagar gammalt. Då ska det välan inte heta dagens, utan Gammal bild på mig tagen för en tid sedan. Fast är klart, bloggaren framstår ju som oerhört upptagen och i farten som inte hinner posta dagens förrän en vecka senare. 
  3. När bloggaren väl lägger upp dagens är det ofta en fem-sex nästan identiska bilder på bloggaren och hennes outfit. Tror bloggaren inte att läsaren kan ta in vad hon har på sig med bara en bild? Kära läsare, ni måste ju helt missa vad det är jag har på mig om dagarna, så sparsmakad som jag är!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dina läsare är mycket observanta och kvicka och uppfattar precis allt på en enda bild. Så du kan lugnt fortsätta med det...... ;)
/Barbro

Unknown sa...

barbro: phu, skönt!

Ulrika sa...

hihi, uuuuundrar vilka bloggar du varit inne på! ;)

Unknown sa...

ulrika: jag har ganska många bloggar i åtanke, det tycks mig vanligt förekommande :)