fredag, december 20

Ett gnäll i juletid

Men fy f*n vad alla pysslar och bakar och lägger in! Hur kan man vara så vansinnigt skimrande och tindrande? Det kryyyper i mig. Vad är det för fel på att bara ligga i en hög hemma och kramas? Vara snorig? Köpa knäck (eftersom jag inte äger förmågan att göra egen)?

Och alla som ska resa till varma länder direkt efter nyår, wtf?! Vad är det för lyx-modebloggar-beteende? Här ska inte resas! Här ska vandras i regn och blåst under julledigheten och sen ska det återvändas till jobbet och jobbas jobbas jobbas!

Jag skojar lite. Och är lite allvarlig och avundsjuk.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack! Tror vi har det bättre utan alla j.... krav. Mer mys åt folket! Utan att allt ska vara så perfekt.
Helle

Minna sa...

Följer inte du mig på instagram?

Anonym sa...

Bra :)! Jobbar också mest hela helgen...

hälsar B-M

Viveca sa...

Åt helvete med alla måsten och allas Instabilder på hur duktiga de är. Mys på, pussas & kramas. & ät köpt knäck, köpa pepparkakor & färdigkokt skinka. Punkt.

Anonym sa...

Jag är helt på din sida!
MER mys åt folket :)
/Moa

Cecilia sa...

Låter mycket mycket bättre att kramas! Jag fattar inte riktigt hur alla orkar med denna ständiga produktion av pepparkakshus, pynt och pyssel men kanske har de lite större bqrn som behöver sysselsättas mer...? Jaf dricker hellre glögg och äter köpta pepparkakor och myser och stressar av...

Malin sa...

Och här ska det återvändas efter mammaledigheten, den 7/1 börjar allvaret. Så jag låter det skimra som sjutton nu i slutspurten!