tisdag, augusti 6

Oh Doctor

Martens är egentligen inte min grej. Men när maken år efter år fyndar sådana inne i Norrtälje är det inte utan att jag blir sugen. Finns i och för sig aldrig i min storlek...

Hade jag storlek 43...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh var exakt fyndar han dem tro? Eller är det bara herrstorlekar?

Sara sa...

Jag älskar Dr Martens - skulle inte överleva utan dom :)

Unknown sa...

anonym: det fanns nog några färgglada ministorlekar för dam. på edblad i norrköping, i slutet (eller början beroende på vilket håll man kommer ifrån ;) på gågatan.

sara: :)

Pelle sa...

Docs funkar alltid, själv har jag tre par (ett par klassiska höga svarta, ett par låga svarta samt ett par helvit där även sulan är vit) men jag har tröttnat lite på dem och egentligen aldrig riktigt trivts med dem fullt ut.
Förmodligen för att de ser så jäkla stora ut på fötterna och har man då 48 som jag har så blir de smått enorma :-)
Men ett par svarta eller någon cool färg i lackat är riktigt snyggt.

Kicki sa...

Ha ha, jag har över 20 par Dr Martens i olika färger och modeller (skor och kängor och sandaler). Det är den bästa sko som finns, och snyggaste, enligt mig. Jag älskar detta märke nästan ohälsosamt mycket. Dr Martens är min grej till 200% och jag kommer bära skor och kängor av detta märke tills jag viker hädan ;). En man med ett mediokert utseende blir snygg i ett par dM:s, så snygga är de! Och tjejer med förstås :). Ok, skönt att få skriva av sig. Peeeeew ;)!

Unknown sa...

pelle: jag tycker nog att dom gör sig allra bäst på herrar, för då kan dom passera lite mer som vilka skor som helst om du förstår vad jag menar :)

kicki: oj oj, respekt! :D

kicki: