fredag, augusti 23

:O

Det är ju alltid kul att få nya följare på Instagram. Jag blir då nyfiken och vill se vem följaren är. Kanske vill jag följa hen tillbaka, typ.

Men, mer än varannan gång är följaren privat. Det känns alltid lika snopet. Får dom får väl jag? Såklart kan jag requesta att få följa, men eftersom jag inte har en aning om vem personen är och vilken sorts bilder hen lägger upp orkar jag sällan bemöda mig.

Hepp.

10 kommentarer:

Kicki sa...

Oj vad jag håller med dig här :). På facebook så vill jag ha höga sekretessinställningar m.m., men på instagram tycker jag det blir så knasigt. Man vill ju se lite bilder innan man addar någon? Och jag har en regel - jag addar inte folk bara för att de addat mig - de måste publicera lite bilder då och då. Jag addar ingen som står på 0 bilder i flera månader även om det är en vän. Hemsk jag är va? Ha en bra helg Linda!! /Kicki

Minna sa...

jag addar bara folk jag känner på riktigt, med få undantag. (några fina bloggare som jag webbhängt med i några år).
jag är för privat där känner jag. eller personlig. eller vad man nu kallar det.

B-M sa...

Touche! Jag är en av dom som följer dig men är privat....är inte helt bekväm med att lägga ut privata bilder för alla (ännu....). Har följt dig länge så känns som att jag känner dig, men du känner inte mig. Addar dig gärna!

hälsar B-M / brittmarikn på Insta

Librarybeth sa...

Mmm. Jag funkar samma lika... har förståelse för att man vill vara privat men att det då är svårt att veta om det känns ok att adda... ack ja, vilka i-landsproblem vi har m sociala medier ibland....

Anonym sa...

Är oxå en av de som följer dig men är privat på Insta. Följ mig gärna om du vill!
Karin / karinssurvey

Livet just nu sa...

Jag följer några bloggvänner på insta, sådana som jag inte känner och som inte (vad jag vet) läser min blogg. Då brukar jag maila och presentera mig med bloggnamnet/privata, skulle kännas väldigt konstigt annars.
Men det är jag det.

Har dock fått fin respons. :-)

Anonym sa...

Även jag är en av dem som följer dig på Instagram men har ett privat konto själv. Jag har följt din blogg i massor med år, en av mina absoluta favoriter, så då känns det ju kul att följa dig på Instagram också! Men jag förstår precis din tanke och du får mer än gärna följa mig på Instagram. Att jag håller mig privat där beror mest på att jag har ett jobb där jag är så himla offentlig att jag känner mer och mer behov av en privat-sfär, men du bor ju helt klart långt ifrån mig så det känns inte särskilt problematiskt ;-)

Lisa K

rutlisa på instagram

Unknown sa...

alla: jag har full förståelse för och inga problem med att man vill vara privat på instagram. det är helt ok. det känns ibland lite snopet bara när man ska kolla läget :)

l8x8 sa...

nu har jag börjat följa dig, har bara en bild uppe själv eftersom jag inte haft instagram tidigare, hoppas att min profil inte är låst :)

Unknown sa...

I8x8: tjiho! :)