tisdag, maj 14

Style by Linda K

Hej! Jag ska alltså på bröllop iklädd denna...


 ...och behöver hjälp med skor, väska och ev jacka/kappa/tröja. Min första tanke var kontrastfärg orange - skulle det fungera? (Jag har Nail inc Hampton court palace gardens att matcha med.) Grönt? (Jag har Opi green-wich village.) Eller ska man köra på säkra kort som svart eller nude/creme? Eller ton-i-ton? Begränsningar är klack på sko, kan max ha 40 mm med mina fogar.
Tacksam för all hjälp! Kram, Lovisa

Hej Lovisa!

Först: jag ääälskar att du ska på bröllop i denna DVF-wrap! Stilig, festlig och maxat kvinnlig i ett.

Eftersom det är en sån schysst färgklick skulle jag välja att gå på nude-linjen, alternativt färgmatcha klänningen. Men definitivt ljust vad gäller klackar. Eller ett par riktigt fina ballerinas om du vill undvika klack. Det finns ju sådana med ett par cm klack. Dom här från Rizzo tycker jag skulle göra sig finfint:

Ok klackhöjd?

Väska skulle jag matcha antingen med klänning eller väska. Det finns ju ett hav att leta i, men dom här är väl snajdiga?

Också från Rizzo.

Sofia Agardtson,Gissar att det är ett sommarbröllop? Då tycker jag det räcker med en sjal om axlarna. Känner mig tjatig med pashmina, men det är ju så snyggt. Och skönt framåt kvällen. Håll dig till någon av färgerna på klänning/skor/väska. Jag har en jättefin i ungefär samma färg som väskan från Agardtson, lånar gladerligen ut den om du vill :)

Annars ska det väl till en himla ärtig liten figursydd kavaj i beige. Men hör mig, låt den vara just ärtig och figursydd annars kan det lätt bli tantigt. 

Och! Naglarna målar du också nude. Färgglatt är fint, men banne mig inte till din fab klänning. Den ska äga. 

Farao vad snygg du kommer att bli. Ha´t så kul!

Kram
Linda

12 kommentarer:

Anonym sa...

Gudars vad bra! Väskan från Rizzo övertalar mig, och jag har ett par skor som skulle matcha (i fogvänlig höjd från Clarks). Om inte så är de i mitten supersnygga!

Jag ska kolla i scarf-förrådet. Jag köpte några sjalar i olika färger i Peking häromåret. Men... nu när jag tänker efter så har jag faktiskt en kort kappa i creme-färgat siden som jag ärvt av min mor. (Uppsydd av sömmerska på 60-talet.) Jag ska kolla om den passar.

Vad det gäller naglar - är du säker på nude-färgen? Du tror inte att London Nails inc Primrose Hill Gardens passar? (Eller, är det mer som att det blir för mycket.) Jag har också Belgravia gardens som är coffee nude och Kengsington Palace gardens som är ljus ljus rosa.

(Klänningen är underbar att ha på sig.)

Stort tack Linda! Stilsäker som alltid!

Lovisa

Anonym sa...

Oj vilken fin klänning!

Tycker du är så söt som tar dig tid och svarar på Style By frågor, hittar alternativ osv. :)

// Jenny

Miss Upsey Daisy sa...

Jag tror Lovisa kommer bli fab. Ska se till att fixa mina naglar nude också...

Unknown sa...

lovisa: ja vad kul med sånt man fått och ärvt, hög likefaktor på det! jag tror nog att med snygga naglar kan du ha vilken färg du vill. kanske kul med något som sticker ut :)

jenny: tack :*)

miss ud: instämmer!

Elin sa...

VAR KÖPER JAG KLÄNNINGEN? ;)

Unknown sa...

elin: lugn, skrik inte ;D

här: http://uk.dvf.com/New-Julian-Two-Dress/D5131001J13,default,pd.html?dwvar_D5131001J13_color=LEPLB&dwvar_D5131001J13_size=0#cgid=wrap-shop-fashion

Anonym sa...

jag har målat i coffee nude nu och inser att du har rätt på den punkten... också. :)

Stort tack igen!

Lovisa

Unknown sa...

lovisa: hurra :)

Allt och/eller Inget sa...

Vilket härligt inlägg!
Från och nu kommer jag följa denna blogg. Tack för härlig inspiration!

Kram Linda

Unknown sa...

allt och eller inget: vad kul, tack! och välkommen :)

Anonym sa...

Var köper man pashminasjalar förutom på nätet? Finns de på någon "vanlig" kedja? Vilken storlek är bra? Mvh Åsa

Unknown sa...

åsa: det beror lite på vilken kvalitet du vill ha. det finns ju billighetsvarianter lite här och var men då är det sällan ull. En äkta ullig pashmina får man nog bege sig antingen utomlands eller till nån lite mer fancy butik. nk i stockholm kanske. den ska ju vara avlång så att man kan vira den om sig. och jag rekommenderar verkligen äkta vara! :)