måndag, maj 27

Rosé FTW

Maken och jag har levt farligt i helgen. Det har nämligen stått en hel box med rosé i kylskåpet till vårt förfogande. Inte vilken box som helst heller, en väldigt vacker sådan.
René Barbier har inlett ett samarbete med designern och stilexperten Camilla Thulin som fått designa en limiterad utgåva av René Barbiers klassiska rosévinsbox.

- Inspirationen till denna design har jag hämtat från min eviga vurm för den spanska flamencokulturens fantastiska dräkter och dans med dess kraftfulla uttryck. Solfjädrar med rosor och nejlikor, stora handbroderade sidensjalar med blommor i varma soliga färger. En konstform som uttrycker både passion, styrka och elegans; precis som ett fint rosévin, berättar Camilla Thulin.

René Barbier Rosado är ett torrt, fruktigt och aromatiskt rosévin med toner av röda bär, kryddor och örter. Det är ett utmärkt sällskapsvin och matvin som främst passar till grillat, tapas, kyckling- och fiskrätter.

... eller, som maken och jag resonerade i helgen, när helst lusten faller på!

2 kommentarer:

Malin sa...

Fin och så, men ändå - limiterad upplaga. Numrerad? Signerad? Är det för att man ska skynda sig att köpa en med rosor på innan de tar slut? Lite fånigt, tycker jag.

Unknown sa...

malin: eller en kul grej bara :)