måndag, maj 6

Fråga kolon

Hör upp, nagelmänniskor! Jag kan sannerligen behöva några goda råd. För att få naglar som inte delar sig och går av hela tiden. Har testat alla möjliga vårdande oljor, salvor, under- och överlack men det leder i slutändan bara till att naglarna skivar sig och går av ännu mer. Jag tror jag behöver äta något?

Hjälp mig! Hjälp mina naglar!

11 kommentarer:

Ulrika sa...

Äter du någon multivitamin? Jag äter multi + b-vitaminer från innate response och mina naglar växer som ogräs och är starka... har dock inte riktigt koll på vad som gör det men något är det ju, och vitaminer är ju bra!

Lfthmn sa...

B-vitamin ska man tydligen äta. Eller dricka (öl!).

Mmmmm, öl.

Pudding sa...

Jag äter Silicea för tillfället, och det gör jag för att hjälpa håret på traven. Den största skillnaden som jag har märkt efter nån månad är i alla fall att naglarna har blivit mycket starkare.

hjarnfrys sa...

Styrkan på en nagel hänger ihop med hur välvd din nagel är. Ju plattare nagel, dessdå svårare att få naglar som håller, spelar ingen roll vad man äter eller smörjer med, tyvärr.

Du har ju så mycket annat att blända med :-)

Unknown sa...

alla: tack för tips, ska testa båda! fast inte ölen, jag gillar inte öl så värst :)

Unknown sa...

hjarnfys: jag hoppas ändå att lite knaper ska gör skillnad :)

Unknown sa...

Trind mail repair kom i förra Glossyboxen. Funkar men innehåller formalin... För att bevara det döda?!??

Désirée sa...

Linda: jag hade gett upp tills jag blev rekommenderad av en apotekare att köpa deras specialare för just naglar och hår. kostar ca 150 kronor för en månad och det är värt!
http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=250161

Evelinas blogg sa...

Jag hade världens problemnaglar, men jag började köra nolltolerans mot nagellack och nagellacksborttagningsmedel och häpp! Fina naglar igen! Tog dock sin lilla tid, men testa! Jag har bara nagelstärkare och tar ej bort det utan målar bara på mer när det behövs. Nagellacksborttagningsmedel är djävulens påfund! ;)

Unknown sa...

alla: tack tack, jag lägger till min lista!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag tackar också för alla tips :)