tisdag, maj 28

Hon hade säkert bara en kattunge där inne

Jag konstaterar, säkert en smula avundsjukt, att Sofi Fahrman är en sån där person som kommer i sina gamla vanliga kläder dagen hon lämnar bb.

Det är ju olika det där...

8 kommentarer:

Erika sa...

Själv räknar jag med att bo i iaf gravidbyxorna en stor del av sommaren...å lösa klänningar. Var beräknad igår, men bebisen anser tydligen att hyreskontraktet inte gått ut ännu. :)

Anonym sa...

Nänä, för henne är säkert de där kläderna "superduperstora" och slappiga i vanliga fall. För oss andra är de sån stl man hade i... mellanstadiet ;-)
/Karin LG

mis(s)match sa...

Visade tidigare i kväll just denna bild på Sofi för maken och diskuterade detta... /dubbelsnittat

Malin sa...

Verkligen olika...

Unknown sa...

alla: olika falla ödets lotter... ;)

Jessica E sa...

För att inte tala om Annie Bing...Hon ser helt fantastisk och oförlöst ut!

Väntar själv på nr 3 som är beräknad på lördag och trots bara 15 kg upgång så kan jag nog glömma mina vanliga kläder i sommar...Efter första barnet kunde jag komma i mina vanliga jeans efter 2 veckor (gick upp 11 kg)men det kan jag ju fetglömma denna gång och det är ok :-)

Unknown sa...

jessica e: annie bing - säger mig ingenting. men det känns rätt overkligt det där med att bara ha en mage och inget annat. nåja, jag är färdiggraviditerad så skit samma ;D

Katti sa...

Undrar om Sofi Fahrman kommer skriva något om att det ändå är lite tufft med första bebisen, amningen,oron, nätterna etc... Eller om allt bara kommer vara "vi myser"... Vore kul om hon bjöd lite på båda sidorna.

Linda: Läser du inte Anine Bing så kolla henne!

Kram