söndag, januari 20

Önske

Jag har inte slutat vara sugen på den här jackan från H&M:s samarbete med Marni. Ni som har den, hur är den i storlek?


11 kommentarer:

Malin H sa...

Ingen aning, hoppas någon kan hjälpa dig :) Tänkte däremot be om lite råd. Tänkte köpa en väska med färg. Äger ingen och tänkte det var dags. Vill inte köpa en designer väska för det tycker jag blir för mycket pengar men en 1500-2000 kr kan jag tänka mig att lägga. Vill den ska funka i många år. Vad tycker du om färg? Känner lite för röd men gult är ju så himla fint...men det kanske man inte tycker om två år... Funderar lite på Ceannis bucket bag. Vill ha den för att bryta av mot svarta skinnjacka, smala byxor/pennkjol men även funka till jeans och sneakers. Vad tycker du?

Unknown sa...

malin h: hej! för det första tycker jag att du ska gå på det du gillar, det är dom väskorna man trivs bäst och längst med. för det andra tror jag du är helt rätt ute med Ceannis bucket bag! Jättefin, klassisk som man inte tröttnar på. man behöver ju inte lägga massor av pengar på väskor, men en i skinn tror jag definitivt på. Och absolut nån fin färg. svart är ju säkert kort men det kan bli lite tråkigt också. gillar du gult och rött, välj det! själv började jag just vurma för en röd, tack så mycket ;) hoppas du hittar en väska du blir långvarigt nöjd med!

linda sa...

Naj, men kom att tänka på din långakappanobsession för ett tag sen. Nu har den drabbat mig. KAnske finns det nåt på rea... Vilken köpte du nu igen?

// Linda

Malin H sa...

Tack Linda! Meddelar hur det blir :)

Unknown sa...

linda: monki!

malin: :)

mis(s)match sa...

Jag tycker den är normal i storleken men lite kort i armen...

Unknown sa...

mis(s)match: och vad har du för storlek?

mis(s)match sa...

Jag köpte storlek 40, min normala storlek på HM för kavajer, jackor och ytterplagg. Jag provade 38 oxå, min normala storlek för tröjor på HM, men med jackan stängt kunde jag då inte lyfta armarna utan att hela jackan åkte med upp. Obekvämt eftersom skinnet är ganska stelt.

Unknown sa...

mis(s)match: hm... då får vi se... visst är den snyggast oknäppt? :)

Anonym sa...

Jackan är normal i storleken och
jätteläcker:-)

Unknown sa...

anonym: tack :)