måndag, januari 28

Big deal. Inte. Men ändå.

I helgen missade vi ett kalas. Laserdome. Som sonen var bjuden till och som vi tackade ja till (eller snarare inte tackade nej till eftersom det brukar vara OSA bara om ni inte kan komma). Det bara försvann ur vårat kollektiva huvud och när jag kom på det var det försent.

Lite skamset ringde jag och meddelade på mobilsvaret hos mamman till födelsedagsbarnet att vi var ledsna, att sonen så klart hade velat komma men att vi tokglömt, att vi hoppades dom hade haft kul. Jag fick inget svar, och det är ju inget konstigt med det. Men senare kände jag mig ändå tvungen att också maila och be om ursäkt. Lite väl utförligt kanske. Inget svar på det heller. Och nu känner jag mig lätt överdriven.

Men kan inte låta bli att undra lite. Om jag hade fått meddelande på mobilsvar och mail skulle jag nog svara på mailet att oj ja det var synd men ingen fara. Om jag nu inte var upprörd över uteblivet deltagande?

Nu till helgen är det dags för laserdomekalas igen. Dubbelkalas den här gången. Det får vi ju bara inte missa, då skulle min ångest mångfaldigas.

6 kommentarer:

mis(s)match sa...

Det kanske bara är måndag idag och vederbörande föräldrar kanske inte läser sina mail eller jobbar som jag utan privatmail i närheten och har inte mobilen på sig under arbetstid??

Peace in mind sa...

Känner väl igen det där. Man vill ju ha en reaktion på något vis. Utskällning, ett okej eller ett "synd vi saknade er". Något iaf. Jag svarar iaf alltid på mejl, snabbt :)

Jessica E sa...

Jag hade också velat ha en reaktion för att slippa känna mig som en hund med svansen mellan benen :-)

Men som vän av ordning och idol till Ribbing så betyder OSA "Om svar anhålles" även om man tackar nej :-) Jag kan bli oerört irriterad när folk inte OSAR och så får jag sitta och ringa och fråga om de tänkt komma eller ej vilket i sig är pinsamt för mig...för att inte behöva stå med ett kuvert/plats kort på festen om de händelsevis kommer. Detta hände bla på vårt bröllop...

Unknown sa...

mis(s)match: så kan det ju vara, men kanske inte?

my mind: samma här :)

jessica: precis. men nu stod det inte osa i inbjudan utan uttryckligen hör av er om ni inte kan komma. men men...

Anonym sa...

Jag påminner dig på fredag!!

/ C.

Unknown sa...

c: tackar :D