fredag, augusti 22

Samma lika

Modigt av Ebba. Sånt jag ofta tänker på men inte får till på nåt snyggt sätt i ord. Att jag sen är något av en kolsupare själv emellanåt gör väl också att jag inte vill kasta för mycket sten. Men jag håller med, Ebba!

7 kommentarer:

sagt o gjort sa...

Jaa åh! Äntligen någon som tar upp detta. Det är så otroligt störande. Speciellt tjejligan, Hotspot, Linn, Elin Kling och systrarna Fahrman. Jag blir SÅ less på att allt de skriver om hamnar hos alla. Ex Karin Wester klänningen som Karolina visade i Tv4 i vintras, den har de haft i alla olika reportage efter det och Elin har en. De bjuder dessutom på så dålig svenska att man vill gråta. Och varför läser jag dem... ?? Antar att jag är intresserad av allt samtida //Anna

PS. Det bästa är ju att det är ebba som skrivit det, tidogare bloggdrottning! =)

Camilla sa...

kanon ebba! så sant ju.

Anonym sa...

Mycket bra skrivet av Ebba. Men jag sitter här lik förbenat med flera av de upphausade plaggan - lockad av bloggare.
Senast igår irriterade jag mig i affären på att Acnes Generic Girl inte passade min kropp. De SKA vara snygga - men de såg för taskiga ut på mig.... Men "alla" heta bloggare kan väl inte ha fel? Så patetiskt av mig.
(Well, det blev inga Gereric Girl utan ytterligare ett par Hep). Lik förbaskat sitter jag med de omskrivna kostymbyxorna från Acne (mind you - köpta FÖRE ombloggningen), spetstoppen från HM (hehe den har du med), Acne Pistols stövlar (men, jösses, det var ju förra höstens hetingmodell)... Man blir SÅ påverkad när drevet går!

Anonym sa...

Glömde en sak. Jag har åtminstone inte mellanbrunt långt hår med tvärklippt lugg...... Jag tar fel på vissa av bloggmaffians bilder :)

Linda K sa...

picaflor: mmm det blir ju rätt tydligt när man läser deras bloggar. hela fenomenetär lite läskigt. men det är knappast bloggerskornas fel, man få rju skylla sig själv om man hänger på ;)

camilla: verkligen tänkvärt :)

annicab: visst är det så, jag blir också sugen på sånt jag ser på bloggar. men när hela bloggeliten har samam skor eller tröja tycker jag det kan få lite motsatt effekt!

Anonym sa...

Linda, visst är det så! Man kan ju fråga sig vilket ansvar de har att "leverera", egentligen inget. De har ju reklamfria bloggar och det är ens eget val att läsa dem. Men de har stor konsumentmakt. Ha det gott idag! /"Picaflor" Anna

Linda K sa...

anna: det vet man väl inte heller egentligen, om dom är helt reklamfria ;) men visst, alla har sitt eget ansvar!