torsdag, augusti 21

Boklös

Såklart glömde jag boken hemma. Skulle ha stoppat ner den i väskan redan igår, men eftersom dottern inte ville släppa taget om... mig, somnade jag till slut. Och i morse blev den liggandes.

Jag behöver en bok när jag åker tunnelbana. Annars blir jag helt rastlös. Hur kul är det att sitta och titta på takreklamen liksom? Och eftersom det inte är politiskt korrekt att stirra på sina grannar måste man ha den där jag tittar tomt ut i intet eftersom jag inet tittar på nånting-blicken. Boring.

Imorgon ska boken med. Jag packar ner den ikväll. Med eller utan bröst!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Synd att jag inte var med i vagnen. Då kunde vi flirtat litegrann.

Anonym sa...

Med eller utan bröst?!

Linda K sa...

janne. jag trodde du var död! ... ja det kunde vi :D

polly: helst med!

Anonym sa...

I know what you mean... jag förstår inte dem som klarar att bara sitta rakt uppochner på tunnelbanan utan att dö av uttråkning, liksom. Jag kan ta till en bok ibland, men helst har jag med ett stickprojekt (modell mindre, på strumpstickor) i väskan. Funkar precis lika bra som bok när det gäller att underhålla sig och stänga ute omvärlden - och som bonus får man en massa konstiga blickar från medpassagerare. :)

Linda K sa...

sexy lexy: chaaarming med stickning! :D

johanna sa...

därför jag gillar spårvagnar bättre (här i Gbg såklart!), då kan man glo ut genom rutan utan att dö av leda om man inte ha nåt att läsa. fast det tar ju sin runda stund i längre restid också...

Linda K sa...

sericea: det finns buss i sthlm också ;)