onsdag, januari 31

Grammisrapport

Medan musiksverige serverades kyckling med chevreklick på första bänk, såg en betalande allmänhet till att stämningen var entusiastisk. SvD

Säger som en tonårstjej i mobilen på t-banan hem: guu asså vad många konserter jag var på ikväll. Helt rätt, bunta ihop en massa bra och kör det på ett och samma tillfälle. Passar mig utmärkt. Jag konstaterar att:

Marit Bergman hade snygga guldiga ögonlock och röda underbyxor. Veronica Maggio hade också snygga guldiga ögonlock och jag tror att hon uppträdde utan skor? En kurvig blond tjej/kvinna försökte ta sig upp på scen när Darin sjöng, stor pinsamhetsunderhållning när hon leddes ut. Carina Berg är min nya idol, hon är så söt och cool. Linda Bengtzing kan ha varit fulast klädd i röd silkig blus och svart gördel (?), av dom jag kunde se. Jag såg BWO-Martin utan att kräkas, fast jag var ju rätt långt ifrån honom förstås. Ingen ville ha autografer av Bert Karlsson. En Kent var där, men jag såg honom aldrig.

Det var en fantastiskt rolig kväll. Dels för att alla artister var så duktiga och snygga. Dels för att jag och maken fick en vuxenkväll tillsammans med mycket mys och otaliga skrattar-så-jag-kiknar-attacker.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Fick nöja mig med tv´n. Synd bara att Sanna B måste vara med och förstöra med sin otroligt jobbiga röst! Såg Jocke Berg i publiken, hann satt bredvid Lisa Miskovsky. De (Kent) kunde dock ha förgyllt kvällen med en låt tycker jag!

Linda K sa...

sandra: såg inte Lisa heller. ja dom hade gärna fått sjunga lite :)

Anonym sa...

Röd silkig blus kan aldrig vara fel! Silke, siden, satin är sexigt och något man går igång på som man så det kaaaan inte vara fel!

Anonym sa...

Såg en bild på Linda B- herre-min-gud så det såg ut. Förstår vad du menar ;)

Linda K sa...

ann: mmm den kändes inte helt fräsch den outfiten :P

Anonym sa...

Synd att du inte såg Mr Kent. Om jag någon gång ska gifta om mig, då ska det vara med honom!

Linda K sa...

annica: ho ho, jag tror han är upptagen? ;)