lördag, januari 27

Nerd-romantik

Om man pussas och båda har glasögon slår dom i varann hela tiden. Så det slutar alltid med att man tar av dom.

11 kommentarer:

Minna sa...

Heheheh, känner igen det där.

Anonym sa...

Lova att ALDRIG sluta lägga upp dina outfits i din garderobsdagbok. Jag behöver den som insperation och ibland försöka härmas. Även fast förmodligen (och med största sannorlikhet) inte har lika hög lön att köpa snygga dyra kläder (jo, dyra kläder sitter oftast bättre, så är det!) och lika smal snygg kropp som du så är du till stor insperation för mig....oj, låter det smörigt? Nåja, that´s it. Så LOVA! ;)Och föresten om du läser detta innan 18 ikväll, kan man ha klänning å pums på krogen?

Linda K sa...

minna: :)

miah: jag blir alldeles generad! tack vad snällt skrivet. Ok, jag lovar. Vet du, SÅ mycket tjänar jag inte och SÅ smal är jag inte. Men jag lägger mycket av det jag tjänar på garderoben ja. Vad kul att jag inspirerar! Klart du kan ha klänning och pumps på krogen, låter jättsnyggt! ha kul :D

Anonym sa...

Du har rätt, det handlar mycket om vad man prioriterar att lägga sin lön på. Jag brukar prioritera kläder men nu har det råkat komma både flytt, bröllop och en längre semester emellan. Men sen, då jäklars, då ska jag oxå ha fina kläder och vara svan och skön! :) Å du, tack för hjälpen!

Linda K sa...

miah: ja man får prioriera. låter i och för sig som angenäma prioriteringar :)

Doris och Rita sa...

Eller så har en glasögon och den andra en stor glansig näsa och så slutar det med att jag får en blaffig fettfläck mitt i synfältet.

Förresten har jag för mig att du har nämnt att du är en 38 och över 1.70 lång. Då tycker i alla fall jag att man är ganska smal. Damn, nu låter jag som en besatt galning, men jag har bara ett alldeles för bra minne för oväsentliga detaljer. Något mer du vill veta om dig? ;)

Linda K sa...

asha: HA HA HA!!! jag ska fundera ut nåt och ber att få återkomma :D

Gagga sa...

Jag har börjat med linser o slängt brillorna. Befriande på många sätt :)

Linda K sa...

gagga: jag växlar lite, maken har alltid brillor :)

Anonym sa...

Haha, så blir det för mig och darling på kvällarna när vi båda har tagit ut linserna och har glasögon:)

Linda K sa...

sandy: lite nördigt sexigt sådär :)