torsdag, januari 11

Jadå

Ha ha ha, här driver jag kampen mot elaka scarfmänniskor och i samma veva lyfter Hotspot "trendtyget" till skyarna. Men, jag håller med, det ÄR kul med scarfs! :)

11 kommentarer:

Minna sa...

En sak är säker. Jag är INTE en scarf-person.

Anonym sa...

Hahaha - Hotspot har gått över till den onda sidan ;) (scarfs är nice, bry dig inte om DE ANDRA)

Linda K sa...

minna: nä du är minna och du är en raring :)

annie: nä det är ju lite komiskt egentligen :P

Anonym sa...

Oj - kommer scar-människorna att ge sig på mig nu?

Anonym sa...

Jag är faktiskt lite rädd nu...

Linda K sa...

hotspot: lugn bara lugn. dom jag stött på är mest patetiska.

Anonym sa...

Patetisk och patetisk...det är vi väl alla här på jorden i så fall, vi ska ju alla dö en gång och det är väl det mest patetiska av allt med tanke på hur mycket jobb vi lägger ner på..ditten och datten.

MEN HUR kan du/ni veta att scarf-människor (bara för att de går igång på sidenscarves för damer) per automatik är elaka? Ni verkar tro att fetischism inte finns genom att helt enkelt sticka huvudet i sanden eller för öronen och och skaka på huvudet som flickan i reklamen. Jag säger bara, om detta är något ni ororar er för då har ni problem! Ni kan aldrig veta om er man, son, pappa eller släkting har någon udda läggning. Även kvinnor har de mest bizzara fetischer i vissa fall....acceptera detta som en del av livet och försök se det harmlösa i stället för att bara fördöma! Till sist : tro inte att ni kan se på folk vad som finns innerst inne i deras hjärnor, ni kommer bara att bli besvikna den dagen den person ni trodde visste allt om var någon helt annan! Tack för ordet!

Linda K sa...

s: du har rätt i att man aldrig vet vad en människa har "i hjärnan", alla har vi olika behov och böjelser. det respekterar jag. vad jag inte tycker är ok är otrevligheter. om du nu t ex gillar mina scarfbilder kan du väl säga nåt uppskattande om det istället för att vräka en massa skit? tack för ordet tillbaka :)

Anonym sa...

Vet inte om jag vräkt ut någon skit direkt.....vad syftar du på?

Anonym sa...

OBS! Det är inte alla scarfar som scarf-people går igång på, det ska helst vara något silkigt med rätt mönster och lyster. som exempel lyfter jag ut denna text från Aftonbladet :

"Runt halsen.
Låt sjalen hänga nonchalant runt halsen. Piffigt men ändå avslappnat! Nicole Richie är en av Hollywoodkändisarna som gärna hänger en dyrgrip från Pucci eller Hermès runt halsen."

Bilden på den grön/gula scarfen bredvid är helt rätt för mig!

Linda K sa...

s: nä ok om du inte avsåg skit så skiter vi i det.

ok då vet jag ;)