måndag, december 25

Noll koll, Elle

Dags att förlänga prenumerationen på Elle (Elle Interiör får jag ett år i julklapp, hurra). För mig som redan är prenumerant kostar 12 nummer av tidningen "endast" 469 kronor. Då får jag en väska på köpet som jag inte vill ha värd 249 kronor. Hur väskan ser ut har jag ingen aning om eftersom det inte finns någon bild på den (trots att det står att den ska finnas i en medskickad folder, som inte finns medskickad).

I senaste Elle finns även ett julklappserbjudande. Om man ger bort en årsprenumeration (12 nummer) till någon kostar det 299 kronor. Exklusive väskan som jag inte vill ha. Inom parentes på detta erbjudande står det att ordinarie pris för 12 nummer är 429 kronor. Alltså 40 kronor mindre än vad jag som prenumerant förväntas betala.

Gissa om jag tänker använda "fortsätt din prenumeration"-inbetalningskortet eller julklappserbjudandet?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tror de att läsarna är dumma i skallen eller`? *nyser och snytermig*
Jag har slutat med alla tidningar, köper lösnummer istället och byter lite då o då :)

Linda K sa...

hedgehog: gör jag också på de flesta, men elle är helig :) prosit!

Anonym sa...

vill du inte ha en trendig och praktisk nylonväska med stort elle-tryck? ;-)

Linda K sa...

annaisa: att lägga till samlingen :D

Anonym sa...

de är så bedrövliga att jag inte ens vill skänka dem till välgörenhet...

Anonym sa...

alltså...grejen med erbjudandet är ju att du får 2 helårsprenumerationer till priset av en (som dessutom är grymt rabatterad) TOTALT: 299 kr för båda...

jag hoppas inte att jag missuppfattat, eftersom jag beställt ett erbjudande och inte har råd att ha missförstått och få betala multisumma :S

;)

Anonym sa...

God fortsättning! (och hur fick tomten tag i det jättefina klockhalsbandet undrar en norrlandstös?!)

Linda K sa...

annaisa: dom kanske blir rariteter m 50 år :D

andrea: oj jag vet inte vad du fick för lapp, men men min ger man bort elle som en julklapp till någon. för 299 kr. en prenumeration. hoppas du slipper multisumma!

l: detsamma! tomten har väl sina kontakter helt enkelt... ;)

Anonym sa...

Visst är det irreterande med såna kassa erbjudande? "Fortsätt din prenumeration och få 50% rabatt på våra (tråkiga) utvalda produkter"
Nej tack hellre 50% rabatt på pren.
Sist jag pren. på Damernas fick jag igen pocketbok- ringde och frågade om dom glömt det o fick svaret att det var lockvara på lösnummmer bara. Tack för att du är en trogen kund!

Linda K sa...

tasstaylor: jamen visst är det irriterande när man som prenumerant inte får samma saker som lösnummerköparna! fattar ite alls den logiken :(