fredag, december 29

I was promised snow

Det utlovas snö i Sälen efter nyår, så nu har vi bestämt oss för att åka. Efter en massa tvekan. Trist att sitta hemma när man har semester. Ju. Packlista hägrar alltså. Ja vad tar man med? Varmt varmt och varmt. Och nya pjäxorna!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också tvekat men som ni bestämt att åka. Så jag får hålla utkik efter dig i backen. Säkert jätte-stylish, till skillnad från mig... :-)

Håller tummarna för snö!
/Victoria

Linda K sa...

victoria: jag stylish i backen? MOHAHAHAHHAHAHAH!!! inte såp farligt, är jag rädd. Hoppas vi ses :)

Laila och Johan sa...

Kul!! Tips: Stanna på fiket i metropolen Vansbro, billigt och gott, trevliga ägare men bara "vanligt" kaffe. Vi kanske ses i backarna!?

Linda K sa...

loppanlej: Vansbro? där hade svärföräldrarna landställe för ett par år sen. urr det var alltid kallt och regnigt! men en fika kan man ju ta :) Ja hojta om du ser mig! I´ll be wearing black ;)

Laila och Johan sa...

Kallt och regnigt.. bara förnamnet. Skriker som en tok om jag ser dig ;)

Linda K sa...

loppanlej: ha ha ha, bra då vet jag att det är du! :D

Anonym sa...

Håller tummarna för snö för er! För egen del åkte vi hem några dagar tidigare än tänkt pga snöbrist. Det var verkligen bara ett fåtal backar öppna, men Lillprinsen var nöjd och ganska oförstående till att vi skulle åka hem tidigare; hans backar var öppna och han kunde gå i skidskola.

Gott Nytt År!

Linda K sa...

intressesmurfen: det ser sådär ut, nån backe öppen. men vi har fått en massa rabatter på boende och liftkort och så, så vi åker. det kan ju bli bättre i veckan. Gott nytt! :D