torsdag, december 21

God-morgon-rock

Råkade nämna för maken att det finns en ljusblå morgonrock i min storlek på Twiltfit till ett modest pris. Om han funderade på julklapp alltså. Utifall att. Nu har jag fått ett uppdrag. Jag ämnar utföra det med bravur.
  1. Uppsök Twilfit
  2. Inhandla julklapp
  3. Glöm alltihop

8 kommentarer:

Polly sa...

Eftersom jag fortfarande minns alla hjärtans-presenten du fick (i år? förra året???) så har jag (fett med) överseende med detta. Annars ser jag med tveksamhet på just detta tecken på total oromantik. :P

Anonym sa...

Åh - fick mitt kort idag... Ska spana in imorgon...

Linda K sa...

polly: milda makter, vad fick jag? en egen domän? :D mja inte så romantiskt kanske men naggande gott. Han får väl gottgöra mig romantiskt på andra sätt... :P

enteranniesworld: u go girl! :D

Polly sa...

Minns du inte? Champagnen och hummern i källaren?! "En domän"... Majgadd kvinna!! *asg*

Anonym sa...

Utmärkt metod. Jag köpte min julklapp från maken för flera veckor sen och har totalt glömt bort vad det kan vara.

Linda K sa...

polly: he he jag fick faktiskt en egen domän nån gång, now that´s romance for ya :D ja just ja, när han var bortrest hade han ordnat överaskning i vinkällaren (det låter glamoröst, den är pytteliten)

översättarhelena: vi kvinnor glömmer så lätt (och så gärna) ;)

Var dags glimtarn sa...

Men du... du kommer väl ihåg att glömma bort att du köpte lite mer än den där morgonrocken då? Hur kan du komma ihåg att det bara var den, det var väl lite underkläder med, eller var det inte? ; )

Linda K sa...

var dags glimtarn: vem vet vad tomten såg och kommer ihåg! (ber om ursäkt för detta usla rim, men det kändes nödvändigt)