fredag, december 29

Glasklart

Jag har länge förespråkat att ha en och samma sort av muggar, glas, tallrikar, bla bla bla. Men nu har det skitit sig hemma, och jag tror faktiskt jag är rätt nöjd med det. Såhär: från början har vi haft iittalas små genomskinliga glas. En masse. Men dom går ju sönder ibland. Så när vi skulle fylla på förrådet nyligen var det rea på de sotiga. Tänkte att det kan ju vara snyggt. Så vi tog ett gäng såna också. Och nu kom det ett paket til maken (nåt jobbrelaterat) med den ljusblå varianten. Jaha, nu är det väl bara att fortsätta vilt med alla regnbågens färger då!

8 kommentarer:

Anonym sa...

De små Ittalaglasen är väldigt trevliga, vi leker ibland kontinentala och dricker vin ur dessa. Än så länge har vi bara mörkt turkosa.

Anonym sa...

Färgerna är snygga ihop iallafall.

Anonym sa...

Vi har också en massa blandade färger, men jag har förståss en favorit och dricker endast ur glaset med den färgen!! De andra blir aldrig använda!

Anonym sa...

jag tycker det är fint att blanda färger, funderar på att byta ut hela mitt köksporslin till superblandning som ändå följer färgtema.

När jag skrapar tre tv-rutor på triss vill säga.

Var dags glimtarn sa...

Du har blivit utmanad ; )http://vardagsglimt.blogspot.com/

Vi med har 3 färger av dito glas!

Emelie sa...

Vi har också blandat ljusblå, mörkblå och genomskinliga. Det är snyggast tycker jag med lite blandat. Ombyte förnöje roch de funkar fortfarande att duka med de olika färgerna samtidigt

Linda K sa...

annie: ja vin ut dom är helrätt! :)

sara: ja dom funkar.

nina: försöker rotera våra :)

hedegehog: ja antingen ska det följa färg eller vara olika färg fast samma märke!

var dags glimtarn: ok får fila på en lista!

emelie: jo det stämmer ju :)

Anonym sa...

woppsan , jag har de blå glasen som du har på bilden! fast de är så små, en myra kan ju inte ens bli törstsläckad av dem..