torsdag, december 8

HÅRt dilemma

Tid hos min frisör i morgon. Är mitt i projekt Spara-ut -håret-så-att-jag-kan-ha-hästsvans-och-sånt. Har kommit till längre page, typ. Så planen för i morgon har varit att bara toucha topparna. Och kanske nån färgklick i slingform (hon brukar övertala mig till sånt, även om jag egentligen vill ha fram min naturliga hårfärg. Som åtminstone en gång i tiden var rågblond).

Men så fick jag hem Elle i dag. Där står det att boben är ett vinterns frisyr. Och så bild på söta Kirsten Dunst, Sienna Millers nya kalufs, m fl. Vad sugen jag blir!

Hur bär man en bob idag? Med eller utan lugg. Snyggt fastsatt med ett spänne eller nonchalant bakom örat.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är också mitt uppe i spara-ut håret-stadiet. Och ska till frisören nästa vecka.. Jag tror jag ska klippa upp det och korta det lite i nacken så det blir bob-stuk, men inte kort. Då får man en annan linje i håret, och det kan räcka ibland. Sen kan man ju snagga sig sen om man blir sugen. Flikig lugg som man kan dra åt sidan är nog fint till.

Anna sa...

Åhh, vad fint det låter att ens kunna fundera på bob-frisyr.. Krull-tott som jag är så är det nog klokast att behålla mina långa skruvar. Har någon sett en krullig bob? Är dessutom mitt uppe i spara-till-grymt-läcker-bröllops-uppsättning, så jag lär nog få ha samma långa hårtofs fram till åtminstone nästa sommar.. Finns det för resten ngn som kan rekommendera en frisör i Sthlm som inte är svindyr?

Linda K sa...

linda: nä du har rätt. Ska fortsätta spara!

sara: precis, man kan korta det lite baktill och ta mindre framtill. Tror du fattar vad jag menar :)

anna: åh vad romantiskt med bröllop! Behåll absolut dina långa skruvar till bröllopet. Min frisör är bra, "lagom" dyr. Copparstrået i gamla Råsunda/Solna.

Anonym sa...

Jaha, precis när jag ska skriva "jag röstar på bob", så har du bestämt dig... Men jag röstar ändå på bob. För det är snyggt, snyggt, snyggt!

Linda K sa...

jonna: man kan ju köra en lång bob, som sara förklade så stiligt ovan. Håller med om att det är snyggo!

malin: ååååhhh vad gulligt!

Anonym sa...

Skitsnyggt med bob, speciellt Siennas. Påminner lite om Robyn för många år sedan. Fast snyggare såklart.