måndag, december 12

Gör för dig själv-lista

Senaste Elle har en 10 saker att göra för dig själv 2006-lista. Linda K tycker till.
 1. GÅ EN KURS Lär dig sy underkläder, göra praliner eller japansk papperskonst. Möt dig själv och dina slumrande förmågor och få lite kul kunskap på köpet.
  Linda K: Ja det låter ju trevligt. Skulle vilja/behöva gå en spanskakurs.
 2. LEV NU Livet pågår, så gör den där resan, skriv den där boken eller bara njut!
  Linda K: Jag skriver den där bloggen! Och njuter!
 3. PLANTERA ETT TRÄD Ge bort ett träd i present till någon du tycker om.
  Linda K: Har en kompis vars dåvarande pojkvän/nuvarande make köpte ett äppelträd till henne i årsdagspresent. Ganska romantiskt. Nästa kompis som flyttar till hus ska få ett träd av mig!
 4. TA TENNISLEKTIONER Världens roligaste, jobbigaste och snyggaste sport. Allt som behövs är en racket och en boll - och en trevlig instruktör.
  Linda K: Tell me about it! Försökte börja spela under mammaledigheten. Sket sig snabbt på grund av ilsken son som inte alls ville barnpassas och en otrevlig intrsuktör. Men skam den som ger sig, SKA försöka igen. Under 2006? Njaeojkanskevifårse...
 5. VAR SNÄLLARE Välj att inte reagera på ilska med mer ilska. Börja med att hälsa vänligt på alla sura. Linda K: Jag ÄR faktiskt redan väldigt snäll.
 6. LÄS Elle rekommenderar The city of falling angels av den amerikanske bestsellerförfattaren John Berendt.
  Linda K: Inga problem. Är bokmal. Gillade The garden of good and evil, så japp jag ska läsa den rekommenderade boken!
 7. TA EN SHIRODARA 20 minuter får en stråle varm sesamolja långsamt strömma över pannan och hjässan. Den mest avslappnande ayurvediska behandling som finns.
  Linda K: Take a shiroWHAT?!
 8. DANSA SALSA Världens bästa motion eftersom du aldrig tröttnar. Och så känner du dig både lycklig och sexig - gld, kåt och tacksam helt enkelt!
  Linda K: Njä, inte så lockad av en massa danser (förutom disko!). Skulle vara bugg då. Motion = F&S för mig.
 9. SHOPPA SKOR Köp ett par riktigt lyxiga vårskor i februari och njut av att det finns förväntan i luften redan nu.
  Linda K: I hear you!
 10. BLI TYDLIG Unna dig själv att säga NEJ (när du inte orkar eller har lust) och JA (när du känner dig onödigt negativ) med samma emfas.
  Linda K: Rätt duktig på det, men man kan ju alltid bli bättre :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

men omslaget på månadens ELLE är ju skitfult! Inte för att jag nånsin tilltalats sådär fruktansvärt av Jen's utseende & look, men här ser hon bara tråkigt och jävligt retuscherad ut. inget kul alls tyckte jag.

Linda K sa...

karin: håller med, inget höjdaromslag. Men innehållet är helt ok. Förutom reportaget om just Jen som jag redan läst i engelska Elle. Trist när dom kopierar så.