tisdag, december 27

Alla goda ting är tre

Och jag som inte skulle ha nåt från rean. Smet i alla fall från jobbet (!) ner på stan en sväng i eftermiddags. Mina fynd:
  1. SJP:s Lovely fanns kvar i Kistagallerian, hurra. Liten och behändig flaska, prima ballerina att ha i väskan.
  2. Vit skjorta på Shirt Factory. Diskret mönstrad i vitt, väldigt figursydd. Perfa.
  3. Acnejeans i en fyndkorg. Ett par Hex. Stretchiga och så sköna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Var hittar man Acnejeans i en fyndkorg? Jag var in på Shirt factory på Sturegallerian, de hade en rödvitrutig som såg fin ut. Inga vanliga vita fanns där, förutom en variant med luva och mönster som passerat gränsen till diskret.

Anonym sa...

...och jag skulle bara byta ett par skidhandskar i Täby Centrum och handla nyårsdricka men kom hem med tre par skjortor och en kofta från Shirt Factory och en kjol, en kofta och ett par byxor från Marc O'Polo till 50%.

Får skylla på att jag handlar bäst i klump och att allt var bra basplagg - eller?

Anonym sa...

Det är de skönaste jeans som finns , själv hitade jag ett par fina skor.
Men så var det kilklack och det sägs att det kommer att bli hopplöst ut Synd för det är ju så skönt.
ewa

Lindas trädgårdsblogg sa...

Hejsan! Svarar på din fråga här i stället! Igår var jag på Freeport i Kungsbacka och hittade bara två stickade tröjor, en Filippa K 40% av outletpris och en underbar vit stickad tröja med typ omlottkrage i mjukaste angoraull. Mest fynd gjorde vi i fabrikbutiken där de säljer Rörstrand, Iittala och Hackman! Idag var jag inne en sväng i stan och där var crazy. Köpte bara några billiga toppar/t-shirts på Gina Tricot! Jag såg förresten din Vila-kofta i en affär. Åh va fin!

Linda K sa...

sara: såg den skjortan på en av tjejerna i butiken. Söt, men lite mysko det där med luvan va? Acnejeansen fyndades på Skindeep på Humlegårdsgatan.

maria: man får skylla på precis vad som helst, det gör jag alltid ;) Grattis till prima fynd!

ewa: om man hittar nåt som är skönt och snyggt tycker jag man ska strunta i om det är ute eller inne. Man kan ju inte alltid vara en Ebba!

linda: ta mig genast till detta Freeport! Mmm VILAkoftan är gossig.