torsdag, december 1

Go Ebba go Ebba...

Har just tittat på Mediemagasinet, där bl a Ebba von Sydow var med. Oj vad vissa personer verkar störa sig på henne. För att hon är ung, framgångsrik och är intresserad av mode. Själv tycker jag hon är rätt cool. Och duktig på det hon gör. ALLA kan inte vara skribenter på ETC och bara skriva om politik och tänka svårmodiga tankar. Vad tråkigt och ensidigt livet skulle vara då. Heja Ebba!

3 kommentarer:

Anonym sa...

typiskt - jag missar ALLTID Ebba på tv - får kolla in reprisen. Jag tycker hon är tuff, vilka av oss är där hon är idag?? dom som gnäller är bara avis.

Anonym sa...

Jag får också känslan av att de som gnäller bara är avundsjuka. Har tänkt på det när det varit andra intervjuer med Ebba på TV. Ibland har det varit rätt aggresiv ton på intervjuaren. Jag förstår att det måste ställas kritiska frågor, men ibland känns det som avundsjukan skiner igenom. Jag tycker Ebba är cool, fast hon ger mej ångest också..haha.. Hon är liksom så framgångsrik att man lätt kan få lite prestationsångest.
Undrar om det här är första inlägget jag skriver på din blogg förresten. Jag hänger här varje dag iallfall och gillar den massor:-)

Linda K sa...

sara och charlotta: så sant som det är sagt. Såg nån morgon-tv-intervju med ebbabebba, och då var den kvinnliga intervjuaren också onödigt fientligt inställd. Men hon verkar vara duktig på att låta det rinna av.