måndag, maj 6

Tävling: My First Fiskars

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Snart är det dags att ge sig ut i rabatter och balkonglådor och välkomna våren på riktigt. Har du några små trädgårdsmästare som vill vara med och gräva, rensa och odla? Fiskars Garden har tagit fram ”My First Fiskars” - hållbara barnnredskap av god kvalitet som kan följa barnet upp till 7-8 års åldern.

Barnredskapen är resultatet av två års forsknings- och utvecklingsarbete där barns lek med redskap i trädgården studerats. Alltifrån form, färg, storlek och material till hantag och grepp har utvecklats från testresultat och barnens egna synpunkter. Har man inte egen trädgård kan redskapen enkelt tas med till park och sandlåda, eller användas i balkonglådan.

Små redskap!
Stora redskap!

Jag har glädjen att få lotta ut dom här härliga trädgårdsredskapen för barn från Fiskars Garden. Berätta i kommentarerna vad era kids tycker är bäst med våren, och välj om ni vill tävla om de små eller de stora redskapen i kommentarerna så väljer jag vinnarna på söndag kväll.

Heja!
Dottern rekommenderar!



27 kommentarer:

Lina sa...

Jag vill gärna vinna det stora settet. :)
Det min son gillar bäst är nog alla småkryp som kommer fram på våren.

Anna sa...

Åh, vi har precis flyttat till lägenhet med egen uteplats och det vore toppen med de stora verktygen för barnen. Kommer det möjligtvis även med någon som kan berätta hur de används? För barnens mamma, som råkar vara jag, vattnade en plastblomma regelbundet under 5 månader, så... jag är inte direkt kvalificerade för att ge trädgårdsinstruktioner.

Anna sa...

Glömde det där med mina barns bästa grej med våren, men det är helt klart att det är ljust så man kan leka ute ända fram till middagen!

Anonym sa...

De små redskapen skulle passa våran snart-ettåring, för det bästa han vet är att äta jord. Och sand. Och grus. Trädgårdsredskapen kan förhoppningsvis rikta om hans intresse en aning!
/Johanna

Ina sa...

Vill gärna vinna de små redskapen. Det bästa med våren är att slippa overallen tycker dottern!

Ina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Bäst med våren är att cykla fort fort, göra bromsspår, göra "hopp" och ibland även cykla på leråker till mammas förtvivlan (bor på landet) ;). Stora redskapen skulle passa bra!
Hälsar B-M

Jessica Åkerberg sa...

Min son på 2 år älskar när vi är på balkongen och vattnar blommorna med varsin vattenkanna - jag med en stor och han med en liten barnkanna. Häromveckan satte vi olika kryddor och penséer och gissa om dessa redskapen hade passat då! Det är nog en av hans favoritgrejer med våren - att få vara ute och få vara med och göra nytta - och så kan man ju spana bilar från balkongen också!

Det stora setet med redskap hade nog passat bäst.

Hon som gick sa...

Mitt bonusbarn är gärna med mig och gräver i trädgården, att få egna verktyg vore en dröm.

Det bästa med våren tycker han är att studsmattorna kommit fram på området.

Det stora setet skulle passa honom bäst.

Anna sa...

Det bästa med våren är ganska klart när de har sopat gatorna så det går att åka inlines och enklare att cykla! Men att vara ute utan jacka kommer rätt högt upp det också. De små verktygen skulle vara perfekta!

yllet sa...

De stora redskapen skulle passa mina två knoddar perfekt. Det bästa med våren är att man kan vara ute och gräva och att studsmattorna kommer fram igen. (tycker de ja!).

Jessica sa...

Dottern tycker att det bästa med våren är att plocka blommor! De stora verktygen skulle passa henne fint.

Anonym sa...

De stora redskapen skulle bli perfekta här hemma. Frågade precis treåringen vad det bästa med våren var och fick svaret fjärilar och glass. Håller tummarna för en vinst!
/Åsa

Anonym sa...

Min dotter tycker det bästa med våren är att mördarsnigeljakten tar fart igen. Jag delar inte helt hennes förtjusning men bjuder gärna Fiskars på följande produktutvecklingsidé: "My First Slug Guillotine".

Jag skulle gärna vilja vinna de större redskapen då den lilla rosa sågen nog inte biter på sniglarna...

/Lisa O

Anonym sa...

De små redskapen skulle vara super för min 1 1/2 åring som älskar att gräva i jorden och dra upp alla blommar jag försöker plantera!

Det bästa med våren är att kunna smita ut i trädgården i bara bljöjan, inga overaller och vinterskor så långt ögat kan nå!

Hälsningar
Linda E

Anonym sa...

Hej! Jag vill tävla om det stora setet :-)

Vet faktiskt inte vad vår Harry gillar bäst - jaga fjärilar, tvätta sand, vattna blommor, trampa på blommorna, skrämma fåglar, plocka pinnar, sprida ut småstenar i gräsmattan... Maken och jag får iaf vara hyfsat i fred när vi jobbar i trädgården. Sedan blir det en del efterarbete, men det är det värt när sonen har så roligt. // Christine

ingis sa...

Min son tycker det bästa med våren är att få åka med mormor till koloniområdet. Där odlar han grönsaker som han sen följer med spänning fram till det är dags att skörda. De små redskapen skulle nog passa honom bäst.

Katti sa...

Det bästa med våren enligt min 2-åring är att spana efter intressanta stenar i gruset och plocka upp och samla. Eller kasta. Mest kasta faktiskt. På morfars bil. Aj, aj!

Viktor vill gärna vinna det lilla setet :)

Kram

Anna H sa...

Mina barn skulle gärna vilja ha de större redskapen. Det bästa med våren är nog att cyklarna kommit fram igen. De var tappra och trampade på även medan isen låg kvar på gångvägarna, men med bara och grusfria vägar går det så mycket snabbare.

Anonym sa...

Min systerdotter och jag vill tävla om setet med de små redskapen.

Hag skulle säga att det bästa med våren enligt henne är att man slipper mössa och vantar och kan sitta i ett soligt hörn av trädgården och ösa sand fram och tillbaka mellan två hinkar.

Jenny

Jenny O. sa...

Jag vill vara med och tävla om de små redskapen. Det bästa med våren, enligt mina barn, är att det går fort att gå ut eftersom de slipper de tjocka kläderna. :-)

Jenny O.

Unknown sa...

Det bästa är att "hoppa och skutta" säger hon, men hon luras, hon tycker att det bästa är att smeta in sig med lera och fylla fickorna med sand. Hon skulle bli jätteglad för det lilla setet!

Malin sa...

Jag vill vara med och tävla om det lilla settet, eftersom vi har en ny pytteliten lillasyster i familjen. Hon tycker ingenting om våren än så länge, men det är ju hennes första årstid i livet, så jag gissar att hon gillar den! De stora gillar bäst att få av sig tunga vinterkängor och få på sig lätta, snabba springskor. Kesar som kalvar!

Anonym sa...

Vill gärna vara med och tävla om det lilla setet.
Att det är vår märker jag på sonen att han måste springa. Lite snubbel hör till och då upptäcker han att det finns myror på marken. Fjärilarna är också väldigt spännande att se på.
Denna sommar har vi äntligen fått klart våran uteplats och då ska det planteras så om vi vinner så kan små händer också hjälpa till =)

Maria och Theo

Kattis sa...

Vår 15- månaders prins tycker det bästa med (denna) våren är att han för första gången kan springa "ute ute ute ute ute!" Utan massa tjocka kläder på. Han försvinner, snabb som en iller, iväg mot sandlådan i området eller våra rabatter, för att skita ned sig riktigt mycket och vad skulle då passa bättre att ha med sig än de små redskapen från Fiskars?

Camilla sa...

Skulle vara kul att vinna det stora setet till min systerson Alex som tycker att det bästa med våren är att hjälpa morfar att klippa gräset. Han skulle älska att ha sina egna redskap :)

Anna H sa...

Jag vill gärna vara med och tävla om de stora redskapen. Det bästa med våren enligt barnen är att studsmattan äntligen kommer fram. Det kan hoppas i timmar...

/Anna H