lördag, oktober 6

Jag bara frågar

Men hörrni. Alla kända bloggerskor i modesvängen. Som alltid har alla nya "it"-plagg. Får dom dessa plagg? Eller lånar dom? Köper billigt? För så mycket kan man väl ändå inte tjäna som bloggare att man har råd med alla dyrkläder? Och, var förvarar dom allt? Har dom också bloppisar?

Den här donnan till exempel.

8 kommentarer:

Hanna Lans sa...

De får kläderna. Men var de förvarar dem? Har ingen aning. Kanske lånar de ett och annat plagg och lämnar sedan tillbaka? Som Hollywoodkändisarna.

Caroline sa...

Läste om Chill Norways kläder att vissa bloggare får kläderna som "provkollektioner" innan de säljes i butik: skapar sug (snacka om)... (men jag vill bara ha en svart kjol från Åhlens som är slugt i Malmö!!!)

Anonym sa...

Skrev inte en av rodeobloggarna att hon skulle till HMs showroom och leta kläder innan hon åkte till modeveckan i NY? Luktar extremt mycket produktplacering tycker jag...
Sedan märker man att vissa märken köper vissa bloggare. När bloggare som annars har rätt bra koll börjar tipsa om Kappahl anar i alla fall jag oråd.

Anonym sa...

Fast HM är kanske inte så dyrt iof. Cecilia Blankens har själv skrivit att hon fått låna dyrmärken inför typ Elle-galan.

mis(s)match sa...

Jag undrade likadant i bloggen för ett tag sedan. Vissa lånar mycket tror jag (typ Marcella, Columbine, Emma Elwin inför modeveckorna och andra fester) eller så köper man ett plagg och lämnar det tillbaka efter fotografering. Öppet köp typ. Columbine har ju vid flera tillfälle lånat plagg när hon har lånat dem till plåtningarna. Utöver detta har jag läst att det finns stora event i London där kända bloggare säljer sina sparsamt använda plagg...
Just i Northern Lights fall så har hon ju haft toppjobb under flera år i Londons finansiella värld tidigare och säkert mycket pengar kvar på kontot....

Linda K sa...

hanna: så kan det vara.

caroline: vilken storlek? jag kan kolla i mitt kassa lilla centrum om du vill :)

anonym: ja det blir tydligt ibland att dom är sponsrade.

mis(s)match: tycker att många plagg ses igen och igen på samma person och då misstänker man ju att det är keepers :)

Linda sa...

Tråkigt att de inte skriver rakt ut att de får kläderna om det nu är så. Man vill ju veta om plagget är deras eget val eller om det är en produktplacering.

Caroline sa...

Åh, vad du är snäll. En medium såfall :)