lördag, augusti 6

Nya livet börjar...

NU!

Jag ställde mig på vågen och fick det bekräftat. No time to lose. Mitt nya sunda liv går av stapeln redan idag. Varför invänta måndagen? Då kommer jag ändå att vara medvetslös.

Jag kan bli sådär lite förtjust äcklad av mig själv vid såna här tillfällen. Nu ska jag hållas hårt. Egentligen borde jag väl hoppa på GI eller VV eller nåt. Men jag försöker på egen hand till att börja med.

Here goes!

10 kommentarer:

Librarybeth sa...

Tänk på att du måste fylla på med energi när du springer!!! Plocka bort pasta, ris, bröd. Käka omelett och unna dig mörk choklad. Sa messerschmitten som egentligen inte kan någonting om kost och blabla.... men inbillar sig det när det kommer till vågen, träningen, frossandet.

Linda sa...

Kör hårt!

Livet runt 30...5 sa...

Jaha, men då är jag ju i gott sällskap.

Linda K sa...

librarybeth: tror du är inne på helt rätt spår! :)

linda: !

livet runt 30...5: järnet!

jenny sa...

Lycka till! x

Anonym sa...

Ta inte bort pasta ris och bröd, det kanske ger effekt på vikten, men gör också att man blir seg i hjärnan och deprimerad. Välj fullkornsvarianter i stället. Och undvik socker till vardags.

Linda K sa...

jenny: tack!

anonym: precis, lite svårt att undvika också om man ska hänga med småbarnsfamiljens måltider. lagoma portioner, inget socker och inget småät :)

Mrs J sa...

Konstigt nog finns det folk som klarar att ta bort pasta, ris och bröd utan minsta antydan till seg hjärna och depression. Vissa går rentav ner några kilon, blir av med sin migrän och känner sig alldeles förträffligt pigga. Kanske folk rentav mår bra eller dåligt av helt olika saker ;-)?

http://www.kostdoktorn.se/

Om jag var din träningskomis sa...

Har hört att måndag faktiskt är den sämsta dagen att starta på, så mkt annat som ändå ska dra i gång då. Lycka till med hårthållningen!

Linda K sa...

mrs j: det finns nog lika många sätt som det finns gå ner i vikt-sugna :)

om jag var...: tackar, ja nu är jag igång! :)