fredag, oktober 2

Jag har dubbla trosor jag

Jo förstår ni. Det finns en lösning på problemet. Problemet som heter Förbannade skitstrumpbyxor som åker ner i grenen hela tiden! Lösningen heter Präktig trosa över strumpbyxorna. Då sitter allt där det ska.

Därför har jag investerat klokt idag. Efter att ha blivit uppretad och dragit så hårdhänt i mina strumpbyxor att dom gick sönder.



15 kommentarer:

Emma sa...

Jag kör på vanliga trosor, strumpbyxor och stringtrosor utanpå. Det blir inte lika svettigt då och håller det hela på plats väldigt bra. Snyggare rumpa får man faktiskt också.

Linda K sa...

emma: och jag gör tvärtom! string, strumbyxa, vanliga :)

Fröken Film sa...

Meeen... Vilket bra tips! Slippa häng OCH hålla sig varm såhär i de kalla årstiderna. Grym kombo!

Linda K sa...

ff: eller huuur! :D

Camillas lockar sa...

Haha! Ja... jag minns en tid när det enda jag hade var string (pling, bra bloggämne). För det var fult med ränder på brallbaken. Shit, det var länge sen...

Linda K sa...

camillas lockar: och jag är fortfarande en ganska string människa :P

Pia Wester sa...

Jättebra tips! Även fast jag hatar strumpbyxor som pesten ändå....

karro sa...

Vilket bra tips! /från en som går o drar i sina strumpbyxor idag

Linda K sa...

ffp: bara dom inte hänger i grenen är jag nöjd :)

karro: visst!

Sara sa...

ah - jag brukar ha ett par avklippta strumpbyxor över de vanliga. Ett par såna där dyra som håller in magen, som gick sönder efter en sekund... Nån nytta iallafall ;)

Sanna sa...

jäklar vilket prakttips...måste testas!

Linda K sa...

hedgehog: smart! :)

sanna: you go girl!

Linda K sa...

skåneanna: svampbroblem får jag inte av sånt. Och, det känns dumt på nåt vis att köpa strumpbyxor och klippa av dom, då kan man ju lika gärna köpa leggings. som ajg inte gillar ;)

Anonym sa...

Hej. Jag använder bara en trosgördel över strumpbyxorna, inga trosor under.Det är praktiskt och strumpbyxorna sitter på plats hela dagen Min man tycker det är sexigt med svarta strumpbyxor och svart trosgördel.
Ewa

Unknown sa...

ewa: strumpbyxorna direkt alltså? blir inte det lite obehagligt? jag har i och för sig inte koll på hur en trosgördel ser ut, får googla det :)