måndag, oktober 19

Lov

Skolbarnen har ju höstlov. Nu tycker jag det är på tiden att bibliotekarierna får läslov! En vecka i slutet av oktober när vi får stanna hemma i soffan och njuta god litteratur.

Vi säger väl så?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag tycker jag ska ha höstlov för jag pluggar ju på universitetet, istället har jag en massa redovisningar och inlämningsuppgifter! Men jag gillar ditt förslag ;-)
/Linda

Erika sa...

Fortbildningslov? Sedan om man fortbildar sig genom att se på Glamour, genom djupgående pralintestning eller en undersökning om i vilket soffhörn varma drycker bäst intas kan väl kvitta? Jag är på iaf! :)

Anna sa...

En del biblosar far ju redan lasa pa arbetstid :) och eftersom jag bestammer samt ska borja med bokprat sa har jag bestamt att jag ar en san haha!

Glamourbibliotekaren sa...

Word!

Flicka sa...

Det kan väl verksamhetssamordnare också få? Snälla!!!!

Librarybeth sa...

En utmärkt idé! Jag kämpade lääänge för att få lästid som skolbibliotekarie utan resultat. Har lämnat den världen nu men läslov vill jag ha iaf.

Linda K sa...

linda: åh ljuva studietid... :)

erika: strålande!

anna: ååååhhh!

glamourbibliotekaren: I hear ya sistah :D

flicka: jahaaaadå! :D

librarybeth: tillsammans är vi starka !

fru a sa...

åh. ja! kan vi börja nu? mejlar dig om koftan...

Anna-Karin sa...

Tycker journalister också borde ha en sån vecka. Gärna på ett litet hotell där man kan sitta framför en brasa och få maten serverad.. hehe

Linda K sa...

fru a: och jag svarar :)

anna-karin: mumma!

Elinen sa...

Jag vill också ha läslov!
Jag hann inte läsa ut min bok igår, nu är det jättejättespännande och jag kommer inte ha tid att läsa förens tidigast onsdag. Illa!

Linda K sa...

elinen: man blir ju tokig!

Amber sa...

Ett hemma och läsa lov på en vecka per halvår eller så borde ju faktiskt alla få. Det blir ju tokigt mycket böcker liggande som skall behöva vänta ända till sommaren och då har man /jag ju så mycket annat att göra.