fredag, september 11

Gud hör bön!

Haleluja och hela skiten. Jag hittade chokladkakor i kylen! Som mina kära medarbetare lämnat kvar efter det-där-mötet-jag-inte-kunde-vara-med-på-eftersom-jag-måste-åka-hem-till-sjukt-barn i förrgår.

Jag blev så uppsluppen att jag åt en direkt, trots att det nästan är lunchdags. Tänk var bustokig man kan vara när man är vuxen och får bestämma själv!

7 kommentarer:

LindaKFan4Ever sa...

Jag säger bara TGIF, då kan man kosta på sig att vara craaaaazy! ;)

viveca sa...

Jag hade mördat för en delicato-boll nu. Men... jag tänker på bananen som vankas vid 15-snåret... Bröööööl.

Anonym sa...

Linda!
Jag kan liksom inte annat än tänka på dig (och din faiblesse för rosetter) när jag fann några "artiklar" på en (mycket bra!) webshop. Titta in själv på mandeldesign.se och kolla in diadem, hårspännen och armband från Pieces.

Och grattis till chokladfyndet!
/ Isan

Linda K sa...

lindakfan4ever: sannerligen!

viveca: frukt är godis frukt är godis frukt är... vem försöker jag lura?

isan: åh sött! och här sitter jag med köpstopp... tack :)

Anonym sa...

Sorry! Tänkte inte på din vita månad! Hade själv en nära döden upplevelse idag. Gick på Åhlens och kikade och hittade fina röda tekoppar med vita prickar på! Och de kostade snällt och bra, och jag HADE INGA PENGAR MED MIG! (Och ingen plats i skåpen heller. Och inget direkt behov av fler tekoppar. Men ändå! Prickiga! Med fat! Åh!)

/Isan

Linda K sa...

isan: ha ha, ja ibland blir man vild ;)

Nina Day sa...

haha + helt rätt! de små 70-procents minimörkachokladkakorna på vårt kontor har många, många gånger varit räddare i nöden, gett små fina glädjekickar, etc. Choklad är lovely :-)