onsdag, juli 8

Ont det gör ont

Kära små söta. Vad jag önskar er mammor och pappor och älskar och tar hand om. Jag får så ont i hjärtat att jag inte vet vad jag ska göra.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var hemskt. Men du, hur har det gått med EKEN?

Jag frågar efter att ha googlat odla ek och hittat din blogg. Är på väg att göra samma sak. Fast i stor skala, uppemot hundra stycken hade jag tänkt mig. Det ska bli en skog alltså. /Niclas

sexy lexy sa...

En gång i tiden arbetade jag på barnhem med övergivna barn. Det är det bästa jag gjort. Och det jävligaste jag gjort.

Linda K sa...

niclas. ekollon i glas menar du? jodå dom växer upp till söta miniekar. som jag stoppar i kruka och sen planterar ut någonstans. lycka till med skogen! :)

sexy lexy: kan tänka mig det. bra jobbat!

Anonym sa...

Japp, det var det jag menade. Fast jag har inga glas utan planterar ollonen direkt på lämpliga ställen. De har röjt en stor granskog här i närheten (Partille) och där hade jag tänkt mig att ekskogen ska ligga. Spred ut massor av ollon där i våras och det verkar som om minst ett 10-tal har börjat gro. Ska gräva upp lite sticklingar på andra ställen och flytta dem dit nu i sommar.

Sen gäller det väl att vårda och se till att småekarna står fritt och inte hindras av annan växtlighet som kommer så småningom. Om jag lyckas kommer det om 40-50 år stå en fin ekskog där!

/Niclas

Att ha det gott sa...

Näää
Så här får det inte vara

Linda K sa...

niclas: cool!

att ha det gott: nej nej nej!