torsdag, december 4

Nedräkning

Räknade och kom fram till att jag börjar jobba igen om sisådär tre månader. Hallå hej, det var ju ett år kvar nyss! Oj oj oj...

Fast det ska bli kul. Tror jag. Hoppas jag. Inbillar jag mig. Börja leva lite vuxenliv. Inte behöva prata om sig själv i tredje person. Sluta rimma på allt (fast brukar i och för sig hänga med ett tag...).

Så nu är det bara att toknjuta dom sista skälvande månaderna!

8 kommentarer:

Kottemor sa...

Den dagis ångesten, den dagisångesten... Inse att man inte får tassa omkring i mjukis halva dan och bara göra precis vad man vill med de man älskar mest.
Skönt att då ha ett jobb man tycker mkt om också:)

Vesna sa...

Känner samma panik här. Problemet är att jag inte har lust att jobba alls, blir dock hemma till maj/juni...och vem vet om man tar ut lite semester med. *ler* Ångest, ångest...Snygg kofta du har på dig idag förresten.!

hedgehog-sara sa...

hoho - det blir ju onekligen lite kul när man pratar om sig själv i tredje person bland vuxna, ungefär som att stå och skaka kundvagnen i butiken... :)

Linda K sa...

kottemor: jag tassar visserligen sällan omkring i mys hela dagen, men att gossa med lillan kommer jag såklart sakna och ha abstinens efter. men det ska bli skönt att komma iväg OCKSÅ :)

vesna: jag har faktiskt inte särskilt mycket ångest. inte än iallafall. ser faktiskt lite fram emot det. säger jag kaxigt NU :P

hedgehog: det läskiga är att det faktiskt finns folk som gör det :D

Atomflickan sa...

Oj vad fort tiden går!

Linda K sa...

atomflickan: vänta bara, snart är du mor :D

Fröken Ida sa...

Jag har 2 veckor kvar. Det är lite surt...

Linda K sa...

fröken ida: aj aj, njut nu :)