måndag, mars 10

Style by Linda K

Snälla Linda! Hjälp mig! Jag är bjuden på två 40 års kalas med massa vackra trendiga människor och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. På jobbet har jag oftast jeans, T-shirt och kavaj och privat jeans och tröja. Jag känner mig ganska ocool själv. Vad ska jag ha på mig för att känns mig snygg och läcker? Jag är 173 cm lång, 61 kg och i princip obefintliga bröst. Ganska pojkig figur. Snälla du! Ge mig ngr förslag. Kram Lisa

Hej Lisa!
Kul med kalas. Förutom att umgås med vänner är det ju ett tillfälle att få snygga till sig lite extra!

Tänka tänka tänka... du och jag är lika långa, väger lika mycket (jag ljuger, jag väger ett par kilo mer men det låtsas vi inte om nu) och är också ganska plattbröstad. Det är såna plagg sitter snyggt på, förstår du :)

Jag tycker personligen att man oftast är som snyggast när man kör enkelt och elegant. För egen del väljer jag hellre enfärgat en för mycket mönster.

Om du gillar kavaj, ta en svart sådan med snyggt linne under. Och så ett par snygga svarta kostymbrallor och klackar till. Perfekt! Så kan du ha nåt iögonfallande smycke till om du inte bara vill vara svart.

Klackar Zara, linne by Malene Birger, kostym och byxor COS, halsband Zara
Hela härligheten från Filippa K.


Eller, kör på en LBD. Med klackar såklart. Och kanske ett pärlhalsband till? Röda läppar är alltid fint och festligt.

Klänningar från COS.

Klänningar från Filippa K.

Nu blev det väldigt mycket svart här. Självklart funkar andra färger. Men svart/mörkt är väldigt elegant och jag tycker alltid det funkar!

Lycka till och ha en blast (inte den svenska) på partajen!

5 kommentarer:

Lfthmn sa...

Det är så snyggt när man är lite "mindre upptill" med djup v-ringning. Jag har för mycket klyfta så det ser bara billigt ut på mig, men jag sneglar avundsjukt på de med A- och B-kupa som kan ha urringat och ändå se eleganta ut...!

linda sa...

Inköpsställen pleeease! Letar själv den perfekta outfiten till mitt eget 40-årskalas :) Vill ha (drömmer om) Acnekostymen, den där vita med kritstreck. Snygg så att jag dör. Du har inte sett någon budgetvariant?

// Linda

Unknown sa...

lfthmn: ja det ligger nåt i det, eller så är det bara jag som är mindre som trösttänker så ;)

linda: så, nu har jag uppdaterat med det. inte sett något alternativ till den fina, håller utkik!

linda sa...

Bless you!

// L

Anonym sa...

Tack Linda! Toppenbra utgångspunkter. Kram Lisa