fredag, mars 14

En vis kvinna sa...

Ni vet hon som iderligen misslyckas med omlottklänningar? Jag alltså . Jag hoppas nu ha hittat en wrap som fungerar! Spänningen är olidlig fram till en-bit-in-i-veckan då jag ska testa den. Japp, det är en wrap! Är egentligen inte helt förtjust i såna klänningar, eftersom dom sitter lite konstigt på mig. Men denna H&M-variant är så söt i färgerna, och den sitter bra också. Fick prova i all hast med löfte till sonen att sen gå till leksaksavdelningen på Åhlenas och titta på alla bilarna. 

Man släpps lös en timme mellan arbetsmöte och middag. Man kastar sig ut i luften efter att ha suttit i bastuvarm lokal och jobbat koncentrerat hela dagen. Man kollar läget på stan. Man halkar in på... Indiska!!! Och får på nytt tilltro till det plagg som man tidigare gång på gång på gång misslyckats med. Man kommer helt enkelt ut från Indiska!!! med en omlottklänning. Eller om det så populärt hette när seklet var ungt: wrap. 

Jag provade en wrap idag på Åhlens. Under stress. Sonen låg på golvet utanför provhytten och dottern sprang runt och kikade in hos andra som provade kläder. Återigen fick jag svettig och ropandes Stopp! i ett erfara att wrapar icke är för mig. Inte rättvist! 

Jag är sugen på en Furstenbergare. En wrap. Jag är det samtidigt som jag är plågsamt medveten om att omlottklänningar inte brukar vara min grej. Det är nog bysten. Det ska med fördel vara lite klyfta i Dianes klänningar. Inte min grej. Men jag drömmer vidare.

Den som orkar läsa ovanstående utdrag från blogginlägg genom tiderna har förstått att omlottklänningen inte är för mig. Jag har själv läst. Och inte fattat. För nu fantiserar jag om omlott igen.

NÄR SKA JAG INSE!?


7 kommentarer:

Anonym sa...

Kolla Wera velor ewac

mis(s)match sa...

Jag har en nästan liknande från vera velour som faktiskt sitter bra men ibland känns helt fel när magen är uppblåst"...

mis(s)match sa...

Inser nu att den som du visar upp är från Vera velour oxå. Jag har den i svartvit grafisk print istället...

Sara sa...

Här är en till som inte kan ha wraps. Största problemet verkar vara att jag har fel sorts bröst. Plus fel sorts mage. Plus fel sorts ben för just den här typen av plagg, och det är jättesynd. Men man får acceptera. Antar jag.

Anonym sa...

Kul blogg! Mer dagens på instagram om man får ønska något - hælsar svenska i norgeexil.

Anonym sa...

Fst jag har byst men det funkar ändå inte! Blir städrock. Hmpf. Hälsar B-M

Unknown sa...

ewac och mis(s)match: det är just på vera velour jag kollar :)

sara: ja magen är ett dilemma för mig med. står den ut, vilket den gör mer eller mindre på mig utom på morgonen innan jag ätit frukost, känner jag inte så snygg i wrap. men jag tycks glömma det från gång till gång och försöker tappert igen!

anonym: mjae, jag lägger ju ut outfits både i bloggen och på flickr. känner att jag börjar bli lite för gammal för att posta sånt överallt, tror du får komma hit och kolla :)

b-m: ett besvärligt plagg!