måndag, december 29

Tidsfördriv

Jo men man kan plocka ihop julpynt. Man kan borsta tänderna, då kan man ju inte äta något sen. Och framfrör allt kan man irritera sig på den lilla Anne på Grönkulla. Vi säger det tillsammans: LILLGAMMAL.

6 kommentarer:

Åsa sa...

och jag är mest irriterad för att den inte är en enda bokstav i närheten av böckerna. Om man nu vill hitta på en egen historia kan man väl göra det. Och hitta på ett eget namn också!

Dorisettan sa...

Detta är bara början på alla de irritationsorgier du kommer att hänge ge dig åt framöver. Irritation av bibliska mått kommer nämligen tätt då man lever som "Spara-utan-snask"...
Eller gäller det bara mig kanske? Du håller nog ut bättre ska du se! :-D

sagt o gjort sa...

ja men guuuudars va tröttsam den serien är. Anne hamnar i knipa och sen väller det fram bibliska meningar och förlåååååt miiiiiiiiig. crap säger jag bara

Anonym sa...

Plocka ihop julpynt?? Det gör man på Tjugonda Knut!! Fast, lite håller jag med om att det vore skönt att få bort NU!! Borsta tänderna för att inte äta på kvällarna är en bra idé. Så gör jag också. :)

Annie - PD sa...

hmm, jag som har så fina Anne på Grönkulla minnen... Tur att jag slipper se serien igen och få dem förstörda :D

Linda K sa...

flicka: ha ha, men det är väl nån slags "när hon blev gammal"-story? fast det är klart det kunde stämma överens med hennes barndom ändå!

dorisettan: ah! det är därför?! herregud, jag går en mardröm till mötes...

picaflor: ha ha, jag är inte ensam märker jag :D

ingela: vet du, jag står inte ut så länge. granen får stå kvar, men det andra börjar jag plocka redan nu :)

annie: som alltid är boken/böckerna överlägsna!