fredag, april 25

Less is more

Alltså, för första gången känner jag mig berättigad att vara med i stora bröst-diskussionen. Ja, stora i förhållande till ursprunget åtminstone. Ursprunget som jag gillar så mycket bättre. Som jag hoppas och tror ska komma åter när dottern ger sig på fast föda. Kläder gör sig inget vidare när bysten är full med mjölk. Knappar går inte att knäppa, och knäpper man ändå glipar det. Att ligga på mage är inte skönt. Känner mig som en ko.

Men, allt är ju relativt. Farmor sa till mig sist vi häslade på: Du har inte så stora bröst, får hon verkligen tillräckligt med mat?

6 kommentarer:

Anonym sa...

suck... Jag kan ju inte hoppas på någon sån lösning direkt :)

Linda K sa...

hedgehog: men lite försvinner väl där också när man smalar ner sig?

Anonym sa...

jag har alltid haft stora bröst men sen jag blev gravid har dom blivit ännu större.jag hittar inga bhar i min storlek längre i vanliga affärer, så jag bävar inför hur det kommer gå när de desstutom är fulla av mjölk..hu.

Anonym sa...

Kommentar 1: Farmor kan slänga sig i väggen! Bröstens storlek har INGET att göra med tillgången på mat!!!! Gammal skrock! V(jobbet) har ett brev till FARMOR/ MORMOR mfl där dagens amning förklaras i relation till förr....om du vill kan jag skicka det till dig så kan du visa Farmor det! Mailadress till mig har du eller finns på vår blogg.

Kommentar 2: Stora bröst är aldrig snygga. Har dessvärre bröst av större modell själv. Skulle mycket hellre vilja ha små, så tröjorna sitter snyggt. Nu ser man aldrig tröjan, utan bara brösten. Trist!

Vera sa...

Kul (eeehh inte) kommentar från din lilla farmor ...
Själv har jag inga barn men boobsen är ganska stora ändå. Mage är lixom uteslutet, så har det varit länge. Tja, så är jag skapt ;)

Linda K sa...

emilie: oj oj!

ingela: farmor menade inget ont, så henne vill jag inte slänga i nån vägg. men jag anar också att storleken inte har nån betydelse ;)

vera: ja man är som man är :)