måndag, april 28

Klunkar ständigt

Jag dricker. Jag dricker något väldigt. Drar i mig glas på glas med vatten och Fun light. Och är fortfarande törstig. Måste vara amningen va? En liten person suger musten ur mig. Ett kilo i veckan ungefär.

Tänk om bebisar sög fett.

8 kommentarer:

Sara sa...

Bra att du dricker. Jag tar ett glas till jag också. Äppeljuice just i kväll.

.. och tänk om bebisar gav sin mamma en vältränad mage. Bara för att vara lite schysst med henne. Tack för att du ställer upp, mamma! Det tycker inte jag är för mycket begärt. ;)

Anonym sa...

Maken fick gå upp mitt i natten när dottern var nyfödd för att ge mig vatten. Törsten slog till så fort bröstet lämnade BH:n :-D

Linda K sa...

sara: nä det vore på sin plats :D

jessica e: typ samma här! :P

Anonym sa...

Oj, oj!! Light produkter är inte bra. Ger mer sötsug och mer törst. Ta bara vatten eller vanlig söt saft med måtta istället. Din kropp behöver energi. Det ger inte light produkter. Skall bara intas av diabetiker, anser jag. Inte vanliga vuxna och framför allt inte barn!! MVH från Ingela- Barnmorska- även kvällstid.

Ingela sa...

Jag har slutat dricka Fun-light eftersom jag bara dricker mer och mer, törsten släcks inte av det. Så jag håller med föregående talare med det jättefina namnet! ;-)

Frida sa...

Man lär sig snabbt att alltid ha en flaska vatten vid sin sida när man är ammande. Det där med fettsugande bebis vore inte helt fel ;-)

Linda K sa...

ingela: ja jo men jag kan inte låta bli. men mest vatten då, ok?

ingela: jag går över till vatten! :)

frida: det vore hetl rätt :D

Anonym sa...

Linda K: Vatten är ok!! Ingela: Visst. Snyggt namn :D