onsdag, april 30

Gummitumme

Sonen är tämligen besatt av gummihandskar. Han drar dom på sig under fniss och jubel, och springer sen runt med dom spretandes. Tar sig gärna an vatten såklart. Vi har gula hemma, vi har rosa och vi har blå.

Nyss plockade jag fram ett par ur lådan som jag inte sett förut. Så kom jag på, det är ju dom från bb! När dottern hade kommit och jag vinglade runt och försökte få igång kissandet hittade maken ett smärre förråd av plasthanskar. Vi tar med några tilll Carl va? Vilken omtänksam fader.

8 kommentarer:

Smartasmia sa...

Aha! En blivande liten läkare där, minsann. Eller veterinär. Eller frisör. På mitt labb har vi lila handskar:-)

Linda K sa...

smartasmia: lila? oooooh!

Anonym sa...

jag har mintgröna :)

Anonym sa...

Min nu vuxna dotter fyllde sådana handskar med vatten till bristningsgränsen-sen knöts dom fast och kastades fram och tillbaka i trädgården mellan henne o kompisarna :) i uppblåsbara poolen var det extra kul att ha ett gäng vattenfyllda dito.

Anonym sa...

Min dotter fyllde sådana handskar med vatten till bristningsgränsen-sen knöts dom fast och kastades fram och tillbaka i trädgården mellan henne o kompisarna :) i uppblåsbara poolen var det extra kul att ha ett gäng vattenfyllda dito.

Linda K sa...

hedgehog: naughty! :D

eva: nu kommer jag p åatt vi brukade fylal såan med vatten nrä jag var liten och hänga under plintar som fick vara kossor. så mjölkade vi dom :D

Anonym sa...

Åhh vilket kul tips ; mjölka kossor !!! Vidarebefodras snabbt till mina små gudbarns mamma : )

Linda K sa...

eva: :D