tisdag, mars 25

Är det normalt att vara så normal?

Ah! Trött och nöjd hemma från utomhusvistelse, det gjorde susen. När jag tänker efter var jag nog inte ute överdrivet mycket under påskhelgen. På-grund-av-vääääädret!

Så här ligger landet: bäba mår bra och ligger som hon/han ska, jag är otroligt normal i alla värden. Jag sa till barnmorskan: Jag befarar en jättebebis! Hon bara skrattade och sa att storleken var helt normal den också.

Jag undrar om nåt har satt igång för jag känner mig helt speedad och fnittrig. Polly, kan du inte komma hit och "jobba hemifrån"?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi väntar med spänning!!
Ingrid

Minna sa...

Hejja hejja.

Linda K sa...

ingrid: :D

minna. oii oii!

Anonym sa...

Bara EN dag kvar...? Snacka om att det gått snabbt nu på slutet (även om du säkert inte tycker det..)

Kommer ihåg att tiden MASADE sig fram de sista dagarna. Sprang en massa på dass, bara för att kolla - kanske, kanske skulle den där slemmisen ha kommit...

Härligt också med alla frågor man får sådär i slutet av sin graviditet..; "Va är du fortfarande hemma?", "Är det tvillingar du skall ha?" alternativt "hur många kilo har du gått upp?"

Leker ibland med tanken på ett tredje barn, men inser att materialisten i mig börjar få ordentligt grepp.

Inte heller fel att få sova hela nätter... även om dagarna fortfarande börjar snuskigt tidigt!

Nice att ha två löner och kunna unna sig och familjen av livets goda. Trean får nog vänta... eller...? Hm, skulle kanske vara mysigt...

Linda K sa...

pernillaheterjag: ja här blir det garanterat inga fler kottar, jädrar i min lilla låda! jag har ju två bonusar, och fyra ungar räcker gott och väl för mig :P men åh vad mysigt det ska bli med en liten bebbe igen!