torsdag, september 20

Dömer ut

Det här programet kan jag med säkerhet säga att jag inte kommer att titta på. Javisst, jag dömer ut det direkt. Rakt av. Tilde Fröling hämnas på på folk som varit dumma mot henne på jobbet, som i skolan la hundbajs i hennes bänk, och annat tänkvärt. Jag gillar inte den sortens program. Ger mig absolut inget annat än avsmak. Så jag hoppar. Måndag, då kan man ju... se nåt naturprogram istället?

10 kommentarer:

Anna ser dej sa...

igår när jag var ute på promenad så stod den plötsligt där. en liten bil, helt insnodd i hushållspapper. och på toppen satt en klisterlapp med hämndogram.se. det såg väldigt festligt ut på min gata i stan en helt vanlig onsdagmorgon. men när jag gick in på siten för att kolla vad det var så hamnade jag på... ja, just det.

bilen såg kul ut men programidén känns väldigt fånig.

Linda K sa...

anna ser dej: oh vilken avancerad marknadsföring! kanske ska dämpa mig innan jag får hela huset inlindat i toapapper... ;)

Anonym sa...

Måndagar är en bra dag att gå och lägga sig kl 22,00 ;o)

Linda K sa...

tina: kanske det :)

Anonym sa...

Hellre Mitt i naturen istället kanske ;)

dddd sa...

Kan hon inte åka runt och vara snäll istället? Här har du en kola, typ. Puss och kram och jag förlåter dig för att du la hundbajs i min bänk.

Linda K sa...

åsa: typ :)

miss kyd: he he :)

Anonym sa...

Vet inte vad hon har gjort för att få göra det här programmet. Det är ju lite: jag har inget att göra, men kan inte ni ge mig pengar så åker jag runt och är lite busig?
Ingen är ju intresserad om man inte är Tilde-fanatiker.
Eller?

Linda K sa...

ann: nä precis!

Fridolin sa...

Usch, kan man inte få åka med ett hundbajsogram till Tilde som hämnd för att hon har upptagit alldeles för mycket tid i etern redan...