torsdag, september 27

Bra och anus i en härlig mix

Det händer att jag får kommentarer, alltid när jag skrivit något mindre positivt om någon annan blogg, i stil med Men varför läser du hans eller hennes blogg då om du tycker så tvärtemot och annorlunda?

Men det är ju just därför! Det finns väl inte en bloggläsare som enbart läser sånt som han eller hon instämmer till fullo med och tycker precis likadant som? Guu vad tråkigt i såfall. Det är ju det som är grejen, att läsa och reagera, att inte alltid behöva instämma i allting. Att få reta sig lite på eller skratta för sig själv åt sånt man tycker helt olika om.

Jag skulle aldrig klanka ner på och kommentera otrevligt hos någon vars blogginnehåll jag inte instämmer med. Vad jag skriver i min blogg däremot är min ensak och mitt ansvar och det står jag för.

Jaha, det här kom jag på att jag ville få på pränt efter en lysande kommentar av Den tjocke konsulten ett antal inlägg längre ner om Nogger Black. Väl talat!

13 kommentarer:

Sincerely Johanna sa...

Lämnade just en kommentar till Engla-bok inlägget. Och jag upprepar alla har rätt till sin åsikt så även linda K. Go girl.

Linda K sa...

johanna: tack för det!

Anonym sa...

Bravo!

Linda K sa...

ewa: tack!

Polly sa...

Vaddå nogger black?? Vad har jag missat?

Linda K sa...

polly: ha ha, en jämförelse bara ;)

Annie - PD sa...

Men men men. Folk är lustigt. Man ska vara så jädra mainstream och tycka lika. Annars är man läääääskig.
Det är toppenbra att lära sig att argumentera för sin sak. Det har man nytta av livet ut.

Anonym sa...

Fast jag tycker inte att kommentars-fältet behöver vara en fanclub. Där ska man kunna skriva om man inte håller med, för smaken är som baken. Ibland skriver jag dumt i min blogg och ibland är folk helt enkelt puckade och fattar inte min humor eller missförstår etc. Men jag vill mycket hellre att de skriver en kommentar än att de författar ett nytt inlägg i sin egen blogg om hur puckad jag är.

Linda K sa...

annie: mmm sticka ut får man inte, då är man automatiskt biter och avundsjuk.

hanna: det är ju precis det jag skriver :)

Anonym sa...

Jaha, jag trodde du menade att det var ok att skriva inlägg i sin egen blogg men inte negativa kommentarer i nån annans blogg.

Nu läste jag om och rätt :)

Linda K sa...

hanna: så klart ska man skriva vad man tycker hos andra, men jag tycker det är helt onödigt att bli otrevlig elelr oförskämd i sina kommentarer :)

Anonym sa...

tack linda :)

Linda K sa...

dtk: tack själv :)