lördag, maj 26

Glassrecension

Nu har jag testat Ben&Jerry´s glass. Den smakar... glass. Helt ok. Lite festligare, passar till efterrätt. Men jag är som sagt inte någon glassmänniska. Så jag ger den max tre Lindor.
14 kommentarer:

Prästfruarna sa...

Jag är inte heller någon glassmänniska men Ben&Jerry är fantastiskt gott, det är inte riktigt glass utan godis! En favorit är Dublin mudslide, prova den om du inte ätit den ikväll!

Minna sa...

jag har ätit rabarberpaj. den hade nog fått fem Lindor.

Linda K sa...

prästfruarna: ja jag kan tänka mig att den är mumma efter en god middag :)

minna: rabarberpaj is da shit!

Anonym sa...

Ben och Jerry är ingenting jämfört med min favorit Hägen Daaz (är nog felstavat...:-)) Den får alltid 5 jessicor av både mig och maken :-D

Linda K sa...

jessica e: har nog testat den också nån gång. men glass är liksom glass för mig :)

Lilla Blå sa...

Mäh. Att säga att man har testat Ben&Jerrys glass och ge den betyg tre är ju som att säga: tja, jag har testat smörgås och den var väl sådär.. Det beror ju helt på vilken smak det var! Jag älskar Ben&Jerry, men det finns flera smaker jag inte gillar.. De godaste är Phishfood, Dublin mudslide och Fossilfuel.. =)

e sa...

Med tanke på din inställning till glass så får man väl ändå säga att tre Lindor är ett riktigt bra betyg. Jag var ju betydligt mer entusiastisk i mitt omdöme om Nesser trots problem på mitten. Summa summarum så känns det som att jag fick mest ut av det här. Både en gammal glassfavvo och en ny läsfavvo :)

Linda K sa...

lilla blå: jag upprepar mig, jag är helt enkelt ingen glassperson ;)

e: att gott utbyte! :D

Anonym sa...

ja, jag tänkte precis som lilla blå. vilken smak testade du? vissa är gudomliga, andra gränsar till det otjänliga. annars är min favoritglass just nu carte d'or straciatella, och inte bara för att det är en utmaning att stava till. för nybörjare tipsar jag om att den är billigast på nk (30kr), och dyrast på coop forum (44kr).

Linda K sa...

fredrik: tack för tips. jag åt en med körsbär och choklad. helt ok, men för mig är glass är glass är glass är glass... :)

Anonym sa...

Testade du Caramel Chew chew? Den slår ALLA smaker!

Linda K sa...

sandra: nupp. MEN GRATTIS PÅ FÖLSEN SÖTNÖT! :D

Anonym sa...

tack. jag är brun sötis idag. satt på en kobbe hela söndagen.

Linda K sa...

sandra: jag hade varit skär. skär som rosen. skär som smultronglassen. skär som grisen.

ursäkta, men jag kände starkt för att göra liknelser genom att citera Spöket Laban.