torsdag, maj 31

Expo

Spänningen är enorm och rafflande. På lördag möts dom. Mindre än en kilometer ifrån varandra. Två motpoler, fyra tävlande. I ena ringhörnan har vi Maskin-expo. Vi snackar grävmaskiner, traktorer, lastbilar, illaluktande farbröder från landet och varmkorv. I andra hörnan möter vi Stockholm Quality Outlet. Det är Acne, Filippa K, Whyred och latte på Wayne´s som gäller.

De tävlande är: maken, sonen, bonussonen och hustrun. Utgången är redan i detta tidiga skede så gott om klar. Tre personer kommer att välja "Byggare Bob" med allt vad det medför. En person väljer med all sannolikhet outletteriet. Inte för shoppingens skull (ehuru sådan är förbjuden) utan bara för att få berusas en timme eller två.

Så, vem eller vilka vinner? Maskin-Expo har flest deltagare. Stockholm Quality Outlet har den smartaste deltagaren. Ska vi kalla det oavgjort?

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Oh. Jag ska försöka övertala sötnosen därhemma att vi också ska vara med och tävla :)

Annie - PD sa...

Svårt med det startfältet men jag tror Oulet laget kommer vinna överlägset. Det är mest uthålligt och har erfarenheten gällande vald miljö :D

Linda K sa...

kerstin: tillsammans är vi starka! :D

annie: ha ha ha, helt rätt :D

Anonym sa...

hm, jag tror ändå att stil går före antal deltagare. Därför vinner outletlaget :)

C sa...

Allt handlar om att få dem att tro att de vill till outletten. Alla medel är tillåtna!

Linda K sa...

hedgehog: smashing slutsats! :D

carl: ha ha ha! den ensamma tävlanden föredrar nog att släppa iväg lag Bob till maskineriet och på så sätt få ett par timamrs frid i klädhimlen ;)

Anonym sa...

Oavgjort kan det endast bli om Lag Bob lyckas komma över Lag AcneWhyredFilippaK's plånbok tillika kontokort. Annars kan Lag Bob se sig i stjärnorna efter vinst!

Linda K sa...

polly. lag AcneWhyredFilippaK ska hålla hårt i korten!