onsdag, januari 22

Deep thoughts på flygplats

Jag har nästa lämnat Facebook. Tycker det har blivit rätt tröttsamt och inte särskilt givande att ta del av allas tyck, recept, ilskor, tips, test och allt vad det är. 

Nyss kollade jag läget, i brist på annat i väntan på att få börja flyga. Same same. Och, jag slås än en gång av det märkliga att ha en bild på en bäbis som sin profilbild. Why!? 

6 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag fattar inte heller det där (jag kan tom gå igång på det ibland när andan faller på). Eller hur en del väljer profilbilder öht. Man vill väl säga något med bilden? Antingen tycker man att man är fin eller cool eller rolig eller alltihopa. Hel vetenskap detta ;)

Minna sa...

Jag gillar FB. Tycker att de flesta jag har där lägger upp ganska regelbundet och rätt kul grejjer. Bra flöde på min vägg. Men är man bara vän med tråkmånsar som aldrig skriver nåt så är det ju astrist.

Miss Upsey Daisy sa...

Fattar inte heller det där med bebisar som profilbild...

B-M sa...

I princip gillar jag FB eftersom det ger kontakt med människor ut i världen som jag träffar alltför sällan. Men ibland bara måste jag ta en paus från allt präktigt.....älskar roliga, ironiska, finurliga uppdateringar men de präktiga typ "har bakat 7 sorters kakor idag och så sprang jag 20 km på det" ger mig sån angst!!!! B-M

annapanna sa...

Allra konstigast är par som har gemensamt FB-konto.

Unknown sa...

alla: instämmer med att det är kul att ha koll på/hålla kontakt med vänner man sällan träffar. men jag tycker det ointressanta tar över. har kanske för många personer som inte riktigt ÄR vänner där?