måndag, november 4

Diagnos

Om man är allergisk mot något kan man reagera genom att till exempel få rinnande snuva, svårt att andas, kliande ögon eller hudutslag. Ibland, men det är ovanligt, kan man få en svårare allergisk reaktion, så kallad anafylaxi. Reaktionen kommer hastigt, påverkar olika kroppsorgan och kan vara livshotande. När reaktionen blir livshotande kallas den för en allergisk chock.

Jag tror att det är sån allergi jag har mot måndagar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag avskyr, precis som du, måndagar....och jag har, precis som du, personalansvar :) Min chef skulle bli helt galen om jag öppet gick ut och pratade om min måndagsångest/jobbmotstånd...reagerar inte din chef?
Kram

Linda K sa...

anonym: fast måndagsångest är inte lika med jobbmotstånd för mig. jag gör givetvis mitt jobb. min chef är inte heller någon måndagsfantast, så jag får nog snarare medhåll (om han nu läser bloggen) :)

Anonym sa...

Oki, det var jag som läste in min egen motvilja mot att arbeta i dina ord :) För mig går känslan inte över förrän vid fredagsmyset i soffan med barnen..... ;)

Linda K sa...

anonym: det ligger något i det du säger ändå, jag får sluta vara neggo även om jag känner mig så i början av veckan. hopp och lek! :)